Survivor Tv'de Olmayanlar Nerede Yayınlanıyor? Survivor Görmedikleriniz Bilmedikleriniz EXXEN

Survivor Tv'de Olmayanlar Nerede Yayınlanıyor? Survivor Görmedikleriniz Bilmedikleriniz EXXEN

Survivor All Star'da TV ekranlarında görülenler ve bilinenlerden fazlası artık EXXEN'de!

Survivor yarışmasını yakından takip eden kişilerin en çok merak ettikleri konulardan biri de yayınlanmayan diğer görüntüler oldu. Yayınlanan her bölümde oldukça gerginliğin ve heyecanlı anların yaşandığı oyunda; kimin kazanacağı, kimlerin kavga ettiği ve nelerin yaşandığı en çok merak edilenler arasındaydı. Bu görüntülerin nerede yayınlandığı ve nasıl izlenebileceği merak edilirken, artık açıklandı! Peki Survivor görmedikleriniz, bilmedikleriniz nereden izlenir?

Survivor All Star Yayınlandığı dönemden bu yana herkes tarafından oldukça sevilmektedir. Geçtiğimiz senelerin şampiyonları ve en çok sevilen yarışmacılarının bir arada olması, bu seneki Survivor'un oldukça tutulmasını sağlamıştır. Bu sene yeni gelen kurallar ile birlikte de yarışmada pek çok değişiklik yapılmıştır. Bu değişikliklerden en önemlisi Yokluk Adası olmuştur. Yokluk Adası; dokunulmazlık oyununun ardından kaybeden takımdan bir eleme adayı çıktıktan sonra, o eleme adayının gittiği yerdir. Burada çalışanların bile olmadığı, yarışmacının yalnızca kendi ile baş başa kaldığı bir ortamda olması oldukça ilgi çekmiştir. Elbette bu anlar izleyiciler tarafından oldukça merak edilmiştir.

Bunun yanı sıra bu sene Survivor All Star'da pek çok gerginlik ve sakatlıklar da yaşanmıştır. Kazanma hırsı ile yanıp tutuşan yarışmacıların her biri, zaman zaman gerginlikler de yaşayabilmektedir. Her sene ne kadar istenmese de maalesef yarışmacılar sakatlık da yaşayabilmektedir. Bunun son öğreği Merve ve Parviz olmuştur. Sakatlıklarından dolayı yarışmaya veda eden isim oldukça kötü bir talihsizlik yaşamıştır. TV ekranlarında yayıncılık politikaları gereği bu anları tam olarak yayınlanamayacağını söyleyen Ilıcalı, bu anları EXXEN'de yayınladıklarını duyurdu. Peki EXXEN Survivior All Star Görmedikleriniz Bilmedikleriniz nasıl izlenir?

Survivor All Star Görmedikleriniz Bilmedikleriniz Nereden İzlenir?

EXXEN platformunda Survivor hakkında TV'de olmayan pek çok detay gibi artık TV'ye yansımayan pek çok görüntü de EXXEN'de! Peki EXXEN'den bu görüntüler nasıl izlenir? EXXEN'e nasıl üye olunur? EXXEN üyelik ücretleri ne kadar?

EXXEN'e Nasıl Üye Olunur?

Üyelik oluşturmak için yapmanı gereken tek şey EXXEN'in kendi internet sitesine girerek AD, Soyad, e-posta bilgilerini yazmaktır. Bu sayede EXXEN'deki tüm içerikleri artık kolaylıkla izlenebilmektedir. Peki EXXEN üyeliği ne kadar?

EXXEN Üyeliği Ne Kadar?

EXXEN'in reklamlı aylık paketi 19,90 TL iken reklamsız paketi 29,90 TL'dir. Yıllık paketi ise reklamlı 16,60 iken reklamsız 24,90 TL'dir.