Survivor Parviz Elendi Mi? Parviz Diskaliyife Mi, Neden Yok? Survivor All Star 2022

Survivor Parviz Elendi Mi? Parviz Diskaliyife Mi, Neden Yok? Survivor All Star 2022

Survivor'da yeni haberler gelmeye devam ederken bu akşam toplanan konseyde Acun Ilıcalı Parviz ile ilgili gerekli açıklamaları yaptı. İzleyiciler ise Parviz'in nerede olduğunu merak ediyor. Peki; Parviz nerede? Survivor Parviz elendi mi?

Yayınlandığı her akşam reyting listelerinde en üst sıralarda yer alan, TV 8'in sevilen yarışma programı Survivor All Star 2022 bu yıl pek çok sansasyon yaratarak yayın hayatına devam ediyor. Bu akşam Acun Ilıcalı'nın konseyde yaptığı açıklamalar ise geceye damgasını vurdu. Acun Ilıcalı tarafından Parviz ile ilgili yapılan açıklamalar geceye damgasını vuran olaylardan biri oldu. Vatandaşlar ise Parviz'in nerede olduğunu internette araştırmaya başladı. Peki; Parviz Abdullayev kimdir? Survivor Parviz elendi mi, Parviz nerede? Survivor Parviz Kimdir?

Survivor Parviz Kimdir?

İlk olarak 2020'nin en iyi oyuncularından olan Parviz Abdullayev Survivor All Star'da da yer aldı. Kobra Parviz takma adıyla da bilinen Parviz Abdullayev'in kim olduğu ise programın sevenleri tarafından sıkça araştırılıyor.

1986 yılında Azerbaycan'da doğan Parviz Abdullayev, Azerbaycan Bakü Devlet Üniversitesi Tarih Fakültesi'nde üniversite eğitimini tamamlamıştır. 12 yaşında Kung fu yapan Parviz Abdullayev, Kick Boks'a başlamıştır. 2007 yılında kick boks kariyerine başlayan Parviz, 2007 yılında Çin'de düzenlenen Wushu Sanshou'da 2'ncilik almıştır. Bir sonraki yıl, 2008'de Azerbaycan Wushu Sanda yarışmasında ise şampiyon olan Parviz,2009 yılında da WAKO ülkeleri tarafından düzenlenen 71 kilogram kick boks turnuvasında dünya şampiyonu olmuştur. Parviz Abdullayev 2010 yılında Azerbaycan'da "Yılın En İyi 10 Sporcusu" arasına girmeyi başarmıştır. Survivor'un sevilen ismi Parviz'in almış olduğu ödüllerin tam listesi ise şu şekilde;

  • 2007 Wushu-Sanshou’ya Azerbaycan Şampiyonu
  • 2007 Dünya Kupası, Wushu-Sanshou’ya 2'ncilik
  • 2009 Dünya Kickboks Kampı WAKO
  • 2010 kazanan “Dünya Anlaşması Savaş Oyunları 2010”
  • 2010 dünya kupası, kickboks WAKO 2'ncilik
  • 2010 Dünya Kampı, Dünya Kemeri kickboks WAKO PRO
  • 2011 Dünya Kampı, Dünya Kemeri kickboks WAKO PRO
  • 2013 dünya şampiyonu, dünya kemeri, R1
  • 2014 Dünya Şampiyonu, IPCC Kickboks Dünya Kemeri
  • 2014 “Haydar Aliyev Kemeri”
  • 2017 IV İslam Dayanışma Oyunları, 2'ncilik
  • 2018 ACB Dövüş Kemeri

Survivor Parviz Elendi Mi?

Survivor All Star 2022'nin sevilen yarışmacısı Parviz birkaç hafta önce yaşadığı sakatlık nedeniyle yarışmadan uzak kalmış ve tedavi görmeye başlamıştı. Parviz'in sevenleri ve hayranları durumunu araştırırken Acun Ilıcalı bu akşam düzenlenen konseyde Parviz'e ilişkin açıklamalarda bulundu. Peki; Parviz elendi mi?

Acun Ilıcalı'nın yaptığı açıklama ile Parviz'in sağlık sorunlarının ne zaman tam anlamıyla düzeleceği bilinmediği için Parviz'in yarışmaya devam edemeyeceği ve bu sebeple de yarışmadan diskalifiye edildiği duyuruldu.