Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? Survivor 10 Mayıs Ödül Oyununu Kazanan Takım

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? Survivor 10 Mayıs Ödül Oyununu Kazanan Takım

Survivor'da bugün oynanan ödül oyununu hangi takımın kazandığı oldukça merak edildi? Peki 10 Mayıs 2022 Survivor All Star ödül oyununu hangi takım kazandı?

Survivor'da bugün oynanan ödül oyununda son derece heyecanlı dakikalar yaşandı. Bir önceki ödül oyununu gönüllüler takımının kazanmasının hemen ardından oynanan bu oyun, özellikle ünlüler takımı için oldukça önemli görüldü. Büyük ödülü gönüllüler takımının kazanması, onlara adeta moral oldu. Yarışmacılar verdikleri röportajda "Survivor'a yeniden başlamış gibi olduk, yenilendik" dediler. Bir taraftan gönüllüler takımı oldukça mutlu iken, diğer taraftan ünlüler takımı kazanamadıkları oyun için oldukça üzüldüler.

Fakat bugün oynanan ödül oyununda ünlüler takımı adeta kazanamadıkları oyununun acısını çıkarmak için savaştılar. Gönüllüler takımı ise her ne kadar büyük ödülü kazanmış olsalar da bu ödülün de sahibi olmak istediler. İki takımın da son derece hırslı bir şekilde performans sergilemesi, yarışmacıların daha da hırslı bir şekilde yarışmasına neden oldu. Peki bugün oynanan ödül oyununu hangi takım kazandı? Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Bugün oynanan ödül oyununda oldukça heyecanlı dakikalar yaşandı. İki takımın da oldukça sıcak bir havada verdikleri mücadele izlemeye değer türdendi. Kazanma hırsı ile başlanılan oyunda iki takım için de hem hırs dolu hem de gergin dakikalar yaşandı. Sona doğru yaklaşırken iki takımın yarışmacıları da kazanma isteği ile gerginlik yaşadılar. Özellikle son dönemde gönüllüler takımı ile ünlüler takımından Adem'in ikili diyalogları gündeme bomba gibi düştü. Bugün oynanan oyunda da Adem ile Hikmet'in tartışmaları oldukça konuşuldu.

Oyun esnasında gergin geçen anlar, takım içerisine de yansıdı. Oyunda oldukça zorlanan Nisa ile Ogeday arasında geçen diyalog da oldukça gergindi. Durum böyle ilerlerken ilk oyunu kadınlar oynadı. Bu oyunun sonucunda kadınlarda ünlüler takımı kazandı. Gönüllüler takımının erkeklerinin kazanmaktan başka şansları yoktu. Erkekler takımının mücadelesinde de kıyasıya ilerleyen mücadele oldu. Gönüllülerin son derece iyi başladığı oyunda ünlüler takımı açığı kapattı. Fakat gönüllüler takımı erkekleri bu defa kazandı. Durum böyle olunca oyun uzatmalara kaldı.

Oynanan son oyunda ise yine kıyasıya bir mücadele vardı. 3 puan alanın kazanacağı oyunda, durum 2-2 olunca bayrak oyunu oynandı. Bayrak oyununda Nagihan talihsizlik yaşadı ve oyunun durmasını istedi. Fakat itirazı geçerli olmayınca gönüllüler takımı oldukça zaman kaybetti. Oyunun sonucunda ise kazanan takım Ünlüler oldu.