Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? Merve Sakatlandı Mı?

Survivor Ödül Oyununu Kim Kazandı? Merve Sakatlandı Mı?

Büyük bir heyecanla izlenen ödül oyununda bugün hangi takım kazandı? Survivor'da bugün hangi takım kazandı?

Geçtiğimiz dört gün boyunca kıyasıya bir mücadele ile dokunulmazlık oyununun sonuncusu dün oynandı. Bu oyunun sonucunda dört aday da belli oldu. Bu hafta gidecek olan kişinin belirlenmesi ve halk oylamasına sunulması için çıkacak adayların belirlendiği dokunulmazlık oyununda, adaylar belirlendi. İlk gün oynanan dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımı kazandı. Bunun üzerine Evrim bu haftanın ilk eleme adayı oldu ve yokluk adasına gitti. İkinci gün oynanan dokunulmazlık oyununda ise kazanan takım Gönüllüler oldu ve ikinci eleme adayı Barış oldu. Böylelikle yokluk adasına giden ikinci isim Barış oldu.

Üçüncü gün oynanan dokunulmazlık oyununda yeniden Gönüllüler takımı gelip geldi. Bununla birlikte Ünlüler takımından ikinci aday Ayşe oldu ve yokluk adasına giden üçüncü isim oldu. Son oynanan dokunulmazlık oyununda son galibiyeti de yeniden Gönüllüler takımı aldı. Ada konseyinden sonra son aday Sude olarak, yokluk adasına giden son isim Sude oldu.

Ada konseyinde yapılan açıklamalar ise yorucu geçen dört gün için oldukça moral verici oldu. Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklamada bayram için yarışmacılara keyifli sürprizler olduğunu açıklarken bir yandan da yokluk adası ile ilgili yeni bir gelişmeyi açıkladı. Bundan sonraki dokunulmazlık oyunlarından sonra yokluk adasına gidilmeyeceğini açıklayan Ilıcalı’nın bu haberi tüm yarışmacıları oldukça mutlu etti.

Bugünkü Ödül Oyunu Neydi?

Bugün oynanan ödül oyununda kazanan takım için Dominos’tan pizza vardı. Uzun süredir bu tür lezzetlere hasret kalan yarışmacılar, kazanabilmek için oldukça büyük çaba sarf etti. Kıyasıya geçen mücadelede hangi takımın kazanacağı kestirilemedi.

Yarışmanın ilk kısmında kadınların yarıştığı oyunda baş başa giden mücadele oldu. Durum eşit ilerlerken sonra Ünlüler takımı öne geçerek 8-5 Gönüllüler takımını yendi. Bunun üzerine erkekler yarışmaya başladı. Bu oyun sırasında Merve’nin sudan çıkamadığını gören yarışmacılar korktu. Peki Merve sakatlandı mı?

Merve Sakatlandı Mı?

Suyun içine atlayan Merve’nin ayağına kramp girmesi sonucunda herkes büyük bir panik yaşadı. Sağlık ekiplerinin kontrolünü sağladığı Merve’nin herhangi bir sağlık sorununun olmadığı açıklandı. Merve yarışmaya devam etti.

Ödül Oyununu Kim Kazandı?

İlk oyunu Ünlülerin kazandığı oyunda ikinci oyunda Gönüllüler erkeği Ünlüleri 8-0 mağlup etti. Oldukça iyi bir başarı elde eden takım sayesinde ödül oyunu uzatmalara gitti. Ödül oyununu kazanan takım ise Gönüllüler oldu. Böylece ödülün sahibi Gönüllüler oldu.