Survivor Nagihan o isimle anlaştı, sosyal medya sallandı! Kariyerinde dönüm noktası…

Survivor Nagihan o isimle anlaştı, sosyal medya sallandı! Kariyerinde dönüm noktası…

Uzun yıllardır ekranların en sevilen yapımlarından olan Survivor Türkiye, yarışmacılarına kariyer yolunda çok önemli kapılar açmaya devam ediyor. Bu kez de Survivor yarışmacısı Nagihan Karadere, yaptığı anlaşmayla kariyerinde çok kritik bir adım attı…

Survivor Türkiye yarışması çok uzun yıllardır çeşitli kanallarda izleyici karşısına çıkıyor. İlk yıllarında Acun Ilıcalı’nın sunumu ile Show TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan ve ardından Acun Medya eliyle, Acun Ilıcalı’nın satın aldığı TV 8 ekranlarında izleyici karşısına çıkmaya başlayan Survivor Türkiye programı, her sezon ağırladığı yarışmacılara kariyerleri için çok önemli fırsatlar sunuyor. Yarışma bittikten sonra, yarışmada yer alan isimler çeşitli alanlarda isimlerini duyurarak başarılara imza atıyor. O isimlerden biri de bu kez Nagihan Karadere oldu. Nagiha’'ın o isimle yaptığı anlaşma ortalığı inletti. İşte detaylar…

NAGİHAN’IN KARİYERİNDE DÖNÜM NOKTASI!

Nagihan Karadere, Survivor 2022 All Star sezonunda çok başarılı performanslar ortaya koydu ve aynı zamanda izleyicilerin de takdirini kazanmayı başardı. Yarışmada final haftasına çok yaklaşan ancak yarışmayı 6. sırada tamamlayan Nagihan Karadere, Survivor yarışmasından sonra programa katıldığı için pişman olduğunu açıklayarak gündeme gelmişti. “Böyle bir sezon olacağını bilseydim asla gitmezdim. Kendimi affetmiyorum abi. Kediyi aslana boğdurdular resmen” sözlerini dile getirmişti. Bu açıklamalarıyla Acun Ilıcalı’yı karşısına aldığı yorumlarıyla gündeme gelen Nagihan’ın kariyerinde nasıl adımlar atacağı da merak ediliyordu.

NAGİHAN’A DESTEK O İSİMDEN GELDİ

demo-nagihan.jpg

Nagihan yarışmada elenince, Survivor programının en sıkı izleyicilerinden olan popçu Demet Akalın, Nagihan’ın elenmesine tepki göstermişti. Yarışmadan sonra da Akalın, Nagihan’ı evinde ağırlamış ve iki büyük altın hediye etmişti. Bunun üzerine Nagihan da “Kraliçenin evine tatile geldik. Misafirliğe geldiğimiz yetmezmiş gibi bir de o kadar çok hediyelere boğdu ki bizi… Bana şampiyonluk hediyesi kocaman kocaman altınlar almış. O kadar mahcubum ki anlatamam” demişti. Nagihan’ın, bu kez de iş için Demet Akalın ile el sıkışmaya hazır olduğu ortaya çıktı.

NAGİHAN VE DEMET AKALIN ANLAŞTI!

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde Nagihan Karadere’ye single parça yapacağını dile getirerek herkesi şaşkına çevirmişti. Nagihan Karadere de Twitter’da, Demet Akalın’ın bu paylaşımını alıntılayarak “Senin elin değer de güzel olmaz mı kraliçem! Sallarız her türlü…” sözlerini dile getirmişti. Gündemi sallayan bu paylaşımlar sonrası, Nagihan’ın kariyer yolunda Demet Akalın ile adım atmaya hazırlandığı iddia edildi.