Survivor Merve Sakatlandı! Merve Aydın Diskalifiye Mi Oluyor?

Survivor Merve Sakatlandı! Merve Aydın Diskalifiye Mi Oluyor?

Survivor'un bugün yayınlanacak olan bölümünde Merve Aydın sakatlandı! Peki Survivor'da bu akşam neler olacak?

Survivor'un bugünkü olan bölümünde oldukça üzücü dakikalar yaşandı. Artık yarışmanın sonlarına doğru yaklaşırken her bir yarışmacı için dokunulmazlık oyunları daha da önemli bir hale geldi. Oyunlarda artan heyecan ve gerilim ile birlikte yarışmacılar da daha hırslı bir şekilde yarışmaya başladı. Geçen hafta kıyasıya geçen yarışmadan sonra, Barış'ın elenmesi ile birlikte bu hafta oynanacak olan dokunulmazlık oyunu daha da önemli görülmeye başlandı. Yeni bölüm tanıtımında Merve Aydın'ın sakatlığı ve Acun Ilıcalı'nın hüzünlü konuşması "Merve Aydın diskalifiye oluyor" iddialarına neden oldu. Peki Merve Aydın diskalifiye mi oluyor?

Survivor Yeni Bölümde Neler Olacak?

Bu hafta ilk dokunulmazlık oyununun oynanacağı bölümünde neler olacağı oldukça merak edildi. Yayınlanan bu bölümde oldukça heyecanlı bir dokunulmazlık oyunu izlendi. Önce kadınların sonra ise erkeklerin yarışacağı dokunulmazlık oyununda kimin kazanacağı oldukça merak edildi. Yarışma esnasında Merve Aydın'ın sakatlanması gündeme bomba gibi düştü. Peki Merve Aydın sakatlandı mı? Merve Aydın diskalifiye mi olacak?

Merve Aydın Sakatlandı Mı?

Oynanan dokunulmazlık oyununda uzun ve zorlu bir parkur vardı. Parkurda su parkurunun yanı sıra uzun soluklu parkur devam ediyor. Uzun merdivenlerin çıkıldığı oyunda Merve Aydın, dizini çarparak ciddi bir sakatlık yaşadı. Bunun üzerine tüm yarışmacılar oldukça endişelendi. Oldukça üzücü dakikaların yaşandığı yarışmada, Merve Aydın'ın durumu merak edildi. Sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda "Merve Aydın sakatlanıyor" iddialarına sebep oldu. Peki Merve Aydın diskalifiye mi oluyor?

Merve Aydın Diskalifiye Mi Oldu?

Yaşanan sakatlık dolayısıyla Merve Aydın'ın diskalifiye olma ihtimali ortaya çıktı. Tanıtım yayınlandığı andan itibaren Merve Aydın'ın diskalifiye olup olmadığı merak edildi. Ciddi bir sağlık sorunu yaşayan Merve Aydın'ın sağlık durumu da merak edildi. Oynadığı diğer oyunlar ile sayı getirdiği yarışmada sakatlanması oldukça üzücü oldu. Tanıtımda Acun Ilıcalı'nın hüzünlü konuşması iddiaları güçlendirdi. Şimdi yayınlanan bu bölümde Merve Aydın'ın hem sağlık durumu hem de diskalifiye olup olmayacağı merak edildi.

Acun Ilıcalı'nın ada konseyinde yaptığı açıklama ile birlikte Merve Aydın'ın bir daha oyuna çıkmayacağı ve yarışmaya devam edemeyeceğini açıkladı.