Survivor İzleyicilerine Büyük Şok! Yarışmanın Şampiyonu İfşa Mı Oldu? Acun Ilıcalı'nın Hamlesi Taraf Tutuyorsun Dedirtti!

Survivor İzleyicilerine Büyük Şok! Yarışmanın Şampiyonu İfşa Mı Oldu? Acun Ilıcalı'nın Hamlesi Taraf Tutuyorsun Dedirtti!

Şubat ayında Tv8 ekranlarında başlamış olduğu yeni sezonunu sonlandırmaya hazırlanan Survivor All Star yarışmasına ilişkin önemli bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Acun Ilıcalı’nın taraf tuttuğu ve şampiyonun şimdiden belli olduğu öğrenildi.

İlk olarak 17 yıl önce izleyici ile tanıştırılan ve o zamandan bu zamana kadar yalnızca bir yıllık bir ara veren Survivor yarışması, yıllardır izleyici tarafından yakından takip edilen yarışmaların başında olma unvanını korumaya devam ediyor. Bu sene, geçmiş sezonlara damgalarını vurmuş olan güçlü yarışmacıların bir araya getirilmesi ile oluşturulmuş olan All Star konsepti ile izleyicinin karşısına çıkan fenomen yarışma programı, birkaç gün içerisinde final yapmaya hazırlanıyor.

Son haftalarda yaşanan eleme konseyleri sonucunda adaya veda eden isimler ile izleyicisini küstüren Survivor All Star yarışması, şampiyon adayı olarak gösterilen isimlerin vedası üzerine şaşkınlık yarattı. Son dörde kalan isimlerin belli olduğu yarışmada artık kimin şampiyon olacağını tahmin etmek zorlaşmışken, sosyal medyada yapılan bir paylaşım ve Acun Ilıcalı’nın ada konseylerinde sarf ettiği cümleler, “yarışmanın şampiyonu belli mi?” sorusunun sorulmasına sebep oldu.

Son Dörtlü Belli Oldu!

Geçtiğimiz günlerde Adem Kılıççı, Ayşe Yüksel ve Hikmet Tuğsuz’un eleme potasında oldukları bir ada konseyi düzenlenmişti. Yarı finalistlerin belli olması açısından önemli bir yere sahip olan ada konseyinde, yarışmaya 5’inci olarak veda eden isim Hikmet Tuğsuz oldu. Hikmet’in vedası ile birlikte yarışmanın yarı finalistlerinin Nisa Bölükbaşı, Adem Kılıççı, Ayşe Yüksel ve Batuhan Karacakaya olduğu kesinleşti.

Adem’in Nişanlısından İmalı Paylaşım!

nil-senver.jpg

Daha önce katıldığı sezonda şampiyon olmayı başarmış olan ve ciddi bir hayran kitlesine ulaşan Adem Kılıççı, bu sene de yarı final koltuğuna oturmayı garantiledi. Geçtiğimiz günlerde nişanlısı Nil Şenver’in Instagram hesabından yapmış olduğu bir paylaşım ile tekrar şampiyon olduğunun ifşa edildiği düşünülen Adem Kılıççı, sosyal medyanın gündemine yerleşti.

Acun Ilıcalı’dan Taraflı Yorum!

SMS oylamalarının henüz kapanmamış olduğu zaman dilimi içerisinde Adem’e ve Adem’in performansına övgüler yağdıran Acun Ilıcalı, sosyal medya kullanıcılarından büyük tepki topladı. Ilıcalı’nın yorumları, “Adem şampiyon” yorumunun yapılmasına sebep oldu.