Survivor Evrim durulmuyor! Mert Öcal hakkında öyle bir yorum yaptı ki artık arkadaş kalamazlar!

Survivor Evrim durulmuyor! Mert Öcal hakkında öyle bir yorum yaptı ki artık arkadaş kalamazlar!

Survivor All Star yarışması sona erdi ancak yarışmacılar arasındaki polemikler sıcaklığını koruyor. Programın dikkat çeken isimlerinden Evrim Keklik’in, Mert Öcal’a söyledikleri ortalığı karıştırdı. “Benim karakterim sakat değil…”

Survivor All Star programı 2022 sezonuna birçok beklenmedik gelişmeye sahne oldu. Yarışmacılar arasında yaşanan tartışmalar ve hatta kavgalar ekranlara damgasını vururken, öte yandan adadaki aşk söylentileri ve yaşanan ilişkilerin açığa çıkması da izleyicileri her bölümde merak içinde bırakmayı başardı. Uzun yıllardır ekranların en sevilen yapımlarından biri olarak izleyici karşısına çıkan Survivor programı geçtiğimiz haftalarda All Star sezonunu da noktaladı. Ancak yarışmacılar arasındaki polemikler gündeme gelmeye devam ediyor. Bu kez de Evrim Keklik’in, Mert Öcal’a söyledikleri sosyal medyada şaşkınlık yarattı. İşte detaylar…

SURVIVOR EVRİM ORTALIĞI KARIŞTIRDI

TV 8 ekranlarında Acun Medya imzasıyla izleyici karşısına çıkan Survivor 2022 All Star yarışmasıyla bir kez daha adından söz ettirmeyi başaran Evrim Keklik, yarışmanın 21. haftasında eleme potasından çıkamamış ve yarışmaya veda etmişti. Yarışmadan elendiği haftaya kadar neredeyse her hafta eleme potasına giden ve sonuna adaya veda eden Evrim, yarışmadan sonra yayınladığı bir videoda “Zaten bir dokunulmazlık kaybediyoruz, onda da Gönüllüler takımını ben temsil ediyorum, benim sayemde birçok kişi gitmedi” sözlerini dile getirerek ilk göndermesini yapmıştı. Evrim, bu kez de Mert Öcal ile ilgili söyledikleriyle şaşkınlık yarattı.

EVRİM’DEN SERT YORUMLAR

evrim-keklik.webp

Survivor adasında yer alan Seda, Yağmur ve Sude üçlüsüne sert tepkiler gösteren Evrim “Bana ‘Marifet potaya gitmekte değil’ diyorlardı. Marifet zaten potadan çıkabilmekti. Gururluyum çünkü ilk potamda elenmedim, sonuna kadar geldim” sözlerini dile getirmişti. Bu yorumla birlikte ipler kopma noktasına gelirken, Evrim bu açıklamalarıyla adada iyi anlaşamadığı Seda, Yağmur ve Sude üçlüsüne adeta verip veriştirmişti. Evrim, bu kez de Mert Öcal ile ilgili şok eden sözler dile getirdi.

“BENİM AYAĞIM SAKATTI, KARAKTERİM DEĞİL”

Survivor All Star’daki pota hikayelerini anlatan Evrim Keklik, Mert Öcal ile birlikte girdiği potayı anlatırken “Benim ayağım sakattı, karakterim sakat değil” sözlerini dile getirdi. Ardından Evrim’in “Mert’in bence birçok hatası olmuştu” sözlerini dile getirince, Evrim ve Mert’in dostluğunun da bittiği yorumları gündeme geldi.