Survivor Eleme Adayı Kim Oldu? 6 Mayıs Survivor Eleme Adayı

Survivor Eleme Adayı Kim Oldu? 6 Mayıs Survivor Eleme Adayı

Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunundan sonra eleme adayının kim olacağı oldukça merak ediliyor. Programın sevenleri bu akşamın eleme adayını internette aratıyor. Peki; Survivor eleme adayı kim oldu? Survivor 6 Mayıs eleme adayı kim?

Survivor'da bu akşam oynanan dokunulmazlık oyunu oldukça heyecanlı geçti. Kıyasıya mücadelede her yarışmacı ayrı ayrı büyük çaba verdi. Zaman zaman gerginliklerin olduğu oyunda kazanan ekip programı yayın saatinde takip edemeyen programın sevenleri ise kimin kazandığını internette sıkça araştırdı. Peki; 6 Mayıs Survivor All Star'da dokunulmazlık oyununu kim aldı? Survivor Eleme adayı kim oldu?

Survivor Dokunulmazlığı Kim Aldı?

Bu akşam ekranlara gelen dokunulmazlık oyunu oldukça heyecanlı bir şekilde ilerledi. Yarışmacıların canla başla mücadele ettiği oyunda ilk turda kadınlar karşılaştı. Survivor'da kadınların karşılaştığı dokunulmazlık oyununda ünlüler takımı galibiyeti aldı. Kırmızılı ekibin galibiyetinden hemen sonra erkekler mücadelesi başladı. Her iki takımın erkek yarışmacıları mücadele için parkura çıktı. Kıran kırana geçen mücadelede gönüllüler takımının erkekleri kazanan oldu. Dokunulmazlık oyununda 1-1'lik beraberliğin yakalanmasının ardından her iki takım da en iyilerini seçti. Beraberliğin ardından maçın kaderini belirleyen oyunda ünlüler ve gönüllüler ekibinin en iyileri mücadele etti. En iyilerde beraberlik sağlandı ve finalde Batuhan ile Berkan takımlarına dokunulmazlık ve iletişim ödülünü kazandırmak için sahaya çıktı. Batuhan ile Berkan'ın karşılaştığı oyunda Batuhan'ın sayısı ile ünlüler takımı dokunulmazlık ve iletişim ödülünün kazananı oldu. Uzun bir süredir bu oyunda mağlup olan ekip, aileleri ile mesajlaştı.

Survivor Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor'da bu akşam ekranlara gelen dokunulmazlık oyununun ardından eleme potasına girecek aday merak konusu oldu. Vatandaşlar arama motorlarında sıkça "Survivor Kim Elendi?" "Survivor Eleme Adayı Kim Oldu?" araması yaptı. Dün akşamki konseyde yarışmanın bu hafta ilk eleme adayı Evrim olmuştu.

Bu akşam oynanan ve her iki takımın da kıran kırana mücadele ettiği dokunulmazlık ve iletişim oyununu ünlüler takımının kazanması üzerine eleme potasına girecek ismin gönüllüler takımından geleceği kesinleşti. Programın sevenleri ise eleme potasına girecek ismi araştırdı.

Sevilen yarışma programı Survivor All Star'da bu akşam eleme potasına giren ismin kim olduğu ise merak konusu oldu. Peki; Survivor eleme adayı kim oldu?

Survivor All Star'da6 Mayıs akşamı haftanın ikinci eleme adayı Nisa oldu.