Survivor Eleme Adayı Kim Oldu? 5 Mayıs Survivor Eleme Adayı

Survivor Eleme Adayı Kim Oldu? 5 Mayıs Survivor Eleme Adayı

Bugün oynanan dokunulmazlık oyunundan sonra eleme adayının kim olacağı oldukça merak edildi. Peki Survivor 5 Mayıs eleme adayı kim oldu?

Bu hafta oynanan dokunulmazlık oyunu oldukça kıyasıya geçen bir mücadele yaşandı. Yarışma esnasında hem oyunda hem de yarışmacıların kendi aralarında oldukça ilgi çekici anlar yaşandı. Yarışmacıların yarıştığı bütün oyunlarda kimin kazanacağı hiç tahmin edilemedi. Hem erkeklerin hem de kadınların yarıştığı iki oyunda da çok inişli çıkışlı skorlara şahit olundu. Peki Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? Survivor’da Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı?

Bu dokunulmazlık oyunu oldukça heyecanlı bir şekilde ilerledi. Kadınların yarıştığı ilk oyunda ünlüler takımı oldukça iyi bir başarı elde etti. Kadınlar takımı kazanmaya bir adım kala odlukça büyük bir talihsizlik yaşadı. Ünlüler takımından olan Merve Aydın, oldukça ciddi bir sakatlık yaşadı. Bu sakatlığın ardından oyuna devam edemeyen Merve Aydın’ın ardından Ünlüler takımı yarışmacıları da oldukça üzücü ve moral olarak düşük dakikalar yaşadı. Bu talihsiz olayın ardından Ünlüler takımı gerileyerek, Gönüllüler takımı geriden gelerek oyunu aldı.

İkinci oyunda ise yine aynı süreçler yaşandı. Ünlüler takımı ile Gönüllüler takımının erkeklerin yarıştığı yarışmada kimin kazanacağını kestirmek zor oldu. Oyunda yine Ünlüler takımı iyi bir başlangıç yaparak 7 sayı aldı. Bu sırada Gönüllüler takımının yalnızca 4 sayısı vardı. Fakat yine Gönüllüler takımı hızlanarak 7. Sayıya ulaştı. 7-7’lik durumda kazanan taraf bu defa Ünlüler takımı oldu. Böylelikle durum 1-1 oldu ve oyun uzatmalara kaldı.

Uzatmalar belki de en heyecanlı dakikaların yaşanmasına neden oldu. İlk oyunu Adem’in kazanması ile birlikte durum 1-0 oldu ve Ünlüler öne geçti. İkinci oyunda ise Seda kazanarak durumun eşitlenmesini sağladı. 3’te bitecek oyun için gelecek ikinci sayı oldukça önemli görülmekteydi. İkinci sayı ise Hikmet’ten yani Gönüllüler takımından geldi. Oynanan bu oyunda neler yaşanacağı ve kimin kazanacağı merak edilmekteydi. Durum 2-1'den Sema'nın aldığı sayı ile 2-2 oldu. Son oyunda ise bayrak yarışına gidilerek Ünlüler takımı kazandı. Dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler takımı oldu.

5 Mayıs Survivor Eleme Adayı Kim Oldu?

Ünlüler takımı için Merve'nin sakatlığından sonra bu galibiyet oldukça iyi gelirken, Gönüllüler takımı bir isim yazmak zorunda olduğu için kötü bir konsey geçirdiler.

Gönüllüler takımından eleme adayı olan isim ise ada konseyinde belirlendi. Programın sevenlerinin merak ettiği sorunun cevabı az önce belli oldu. Elenen isim Acun Ilıcalı tarafından açıklandı.

Survivor All Star 2022'de halk oyu ile eleme adayı Evrim oldu.