Survivor Eleme Adayı Kim Oldu? 3 Mayıs Survivor Eleme Adayı

Survivor Eleme Adayı Kim Oldu? 3 Mayıs Survivor Eleme Adayı

Bugünkü dokunulmazlık oyunundan sonra ada konseyinde en çok ismi yazılan kişi üçüncü eleme adayı oldu. Peki bugünkü yokluk adasına giden kişi kim oldu?

Survivor'un bu bölümünde oynanan üçüncü dokunulmazlık oyununda heyecan dolu dakikalar yaşandı. Zorlu geçen mücadelede önce kadınlar sonra ise erkekler yarıştı. Oldukça çetin geçen mücadelede kimin galip geleceği kestirilemedi. Diğer oyunlardan farklı olarak bu defa ayak bilekleri bağlı şeklinde oynanan oyunda iki takım için de zorlu bir mücadele oldu.

Dün ada konseyinde ismi yazılan Barış, bugün yokluk adasında olduğu için oyunda oynayamayan isim oldu. Diğer taraftan Evrim yokluk adasından dönerek oyuna dönen isim oldu.

Oyunda ilk önce kadınlar yarışacak zorlu mücadelede rekabetin doruklarda olduğu bir seyir yaşattılar. İlk başlarda Ünlülerin önde gittiği mücadelede Gönüllüler sonradan atağa geçti. Fakat sonradan verilen bu mücadele oyunu kazanmak için yeterli olmadı. 2 puan fark ile kaybeden Gönüllüler takımının son şansı ikinci oyunu kazanmak oldu.

Erkeklerin oynadığı oyunda ise bol gerilimli bir mücadele yaşandı. Özellikle Hikmet ve Adem arasında bolca laf dalaşı yaşandı. İlk başta Ünlüler takımı büyük bir başarı ile başlarken, Gönüllüler takımı geriden gelerek galibiyet ulaştı. Gönüllüler takımının bu galibiyetinden sonra durum 1-1 olarak oyunun kazanını belirlemek için üçüncü uzatma oyunu oynandı.

Survivor Üçüncü Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Üçüncü oyunda Gönüllüler ve Ünlüler takımı arasında heyecanı yüksek bir oyun oynandı. Heyecanlı oyunun finalinde kıyasıya mücadelenin kazanını yeniden Gönüllüler takımı oldu. Bu sonuç ile birlikte Gönüllüler takımının 2 dokunulmazlığı oldu.

Zorlu geçen mücadeleden sonra galip gelen takım belli oldu. Kazanan takım hem dokunulmazlığın hem de ödül oyununun sahibi olurken, son zamanlara yaklaştıkça kaybeden takım için oldukça ciddi bir kayıp oldu. İki takım da sona doğru yarışmacı kaybetmek istemezken Ünlüler takımı konseyde isim yazmak durumunda kaldı.

Survivor Eleme Adayı Kim Oldu? Yokluk Adasına Kim Gitti?

Bugün kazanan takım hem ödülün hem de dokunulmazlığın keyfini çıkarırken, kaybeden takım ise ödülü kaybetmenin hüznünü yaşarken bir yandan da isim yazmanın vermiş olduğu üzüntü ile bir ada konseyi geçirdiler. Gönüllüler takımı rahat bir konsey geçirirken ünlüler takımı isim yazma üzüntüsü ile konseyde bulundu.

Konseyde oylar doğrultusunda dokunulmaz isimler ve yokluk adasına gidecek isimler belli oldu. Kırmızılı takımdan dokunulmaz olarak seçilen isimler; Sema ve Anıl oldu.

Yokluk adasına gidecek üçüncü aday ise Ayşe oldu. Ayşe, 24 saat boyunca yokluk adasında yalnız kalacak isim olarak seçildi.