Survivor Eleme Adayı Kim oldu? 2 Mayıs Survivor Eleme Adayı Kim oldu? Yokluk Adası Kalktı Mı?

Survivor Eleme Adayı Kim oldu? 2 Mayıs Survivor Eleme Adayı Kim oldu? Yokluk Adası Kalktı Mı?

Bugün oynanan son dokunulmazlık oyunundan sonra eleme adayı olan kişi oldukça merak edildi. Peki son eleme adayı kim oldu?

Dokunulmazlık oyununda bu hafta sona doğru gelinirken, bugün son dokunulmazlık oyunu oynandı. Zaman geçtikçe daha da önemli bir hal alan dokunulmazlık oyununda heyecanlı dakikalar geride bırakıldı. Geçtiğimiz üç gün boyunca oynana dokunulmazlık oyununda verilen mücadele sonucunda eleme adayları belirlendi. Halk oylaması için son dokunulmazlığın da oynandığı bu bölümde artık oylamaya çıkacak olan son isim belirlendi. Peki dördüncü dokunulmazlığın kazanını hangi takım oldu?

Dokunulmazlığı Hangi Takım Kazandı?

Bugün oynanan son dokunulmazlık oyununda kazanacak olan takım oldukça merak edildi. Diğer üç dokunulmazlık sonucunda belirlenen eleme adaylarının üzerine bugün oynana dokunulmazlık oyununda kaybeden takımın son eleme adayını çıkarması beklendi. Oldukça zorlu ve kıyasıya geçen mücadelede hangi takımın kazanacağı da merakla beklendi.

İlk gün oynanan dokunulmazlık oyununda Ünlüler takımının kazanması sonucunda, Gönüllüler takımında yapılan oylama sonucunda Evrim bu haftanın ilk eleme adayı oldu. İkinci oynanan dokunulmazlık oyununda kazanan takım Gönüllüler takımı olunca, Ünlüler takımında eleme adayı olan isim Barış oldu. Üçüncü oynanan dokunulmazlık oyununda ise yine Ünlülerin kaybetmesi sonucunda Ayşe üçüncü eleme adayı oldu. Böylece üç isim de yazıldığı tüm günlerde yokluk adasına giden isim oldu.

Bugün oynanan dördüncü dokunulmazlık oyununda ise hangi takımın kazanacağı ve dördüncü eleme adayının hangi ismi olacağı merak konusu olmuştu. Kıyasıya geçen mücadelede, kadınların mücadele ettiği ilk oyunda Gönüllüler takımı galip geldi. İkinci oyunda Ünlülerin kazanmaktan başka çaresi kalmadı. Fakat erkeklerin mücadele ettiği oyunda da kazanan takım yine Gönüllüler oldu. Bu sonuca göre oynanan dört dokunulmazlık oyununda; 1 dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler iken diğer 3 dokunulmazlık oyununu Gönüllüler takımı kazandı. Bu sonuçtan sonra da eleme adayı olacak dördüncü ismin kim olacağı oldukça merak konusu oldu. Peki 2 Mayıs dördüncü eleme adayı kim oldu?

Survivor 2 Mayıs Eleme Adayı Kim Oldu?

Merakla beklenen oyundan sonra Ünlülerin oyunu kaybetmesi, ismi yazılacak olan yarışmacının daha da çok merak edilmesini sağladı. Diğer iki adayın Ünlüler takımından olmasının üzerine bu ismin de Ünlüler takımından olması izleyiciler tarafından oldukça merak edildi.

Konseyde kırmızı takım oylamalarını yaptı. Yarışmacıların 5 oyu ile elenme adayı olan ve bu gece son kez yokluk adasına gidecek isim Sude oldu.

Acun Ilıcalı'dan Müjdeler!

Acun Ilıcalı bu akşam düzenlenen konseyde arka arkaya müjdeler verdi. Bayrama özel olarak iki takımın da bu gece ve yarını villalarda geçireceği Acun Ilıcalı tarafından duyuruldu. "Bayram şekeri niteliğinde" fıstıklı baklavaların dağıtılacağı da Acun Ilıcalı'nın duyurularından biri oldu. Ancak geceye damga vuran açıklama yokluk adası ile ilgiliydi.

Acun Ilıcalı yokluk adasının bu konseyden itibaren devre dışı kalacağını duyurdu. Artık aday olan yarışmacılar yokluk adasına gitmek zorunda kalmayacaklar. Her iki takım da duyuruların ardından sevinç gösterileri yaptı ve konseyde eğlenceli görüntüler ekranlara geldi.