Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı? 5 Mayıs Survivor Dokunulmazlık Oyunu

Survivor Dokunulmazlığı Kim Kazandı? 5 Mayıs Survivor Dokunulmazlık Oyunu

Bu haftanın ilk dokunulmazlığı bugün oynandı. Peki dokunulmazlık oyununu kim kazandı?

Bu haftanın ilk dokunulmazlık oyununu hangi takımın kazanacağı izleyiciler tarafından merak edildi. Geçen haftanın dokunulmazlık oyununda kıyasıya geçen mücadelenin ardından bir eleme yaşanmıştı. Sona doğru yaklaştıkça elemelerin ve dokunulmazlıkların daha önemli bir hal almasından sonra her yarışmacı oyunlara daha fazla asılmaya başladı. Bugünkü dokunulmazlık oyununda da yarışmacılar tüm güçleri ile parkurda adeta savaştı.

Dokunulmazlık oyununda özellikle oyuna Merve'nin sakatlığı günde oldu. Oldukça ciddi bir sakatlık yaşayan Merve Aydın, oynadığı oyunda dizini çarpması ile oyuna devam edemedi. Merve Aydın'ın sakatlanmasının ardından oldukça üzücü dakikalar yaşandı. Aşil Tendonu koptuğu düşünülen yarışmacının sağlık durumunun nasıl olduğu merak edildi. Sakatlanması ile birlikte Merve Aydın'ın yarışmaya devam edip edemeyeceği de merak edilenler arasındaydı. Peki Merve Aydın yarışmaya devam edebilecek mi?

Merve Aydın Yarışmaya Devam Edebilecek Mi?

Merve Aydın'ın yaşadığı ciddi sakatlık sonucunda yarışmaya devam edip edemeyeceği merak edilenler arasındaydı. Oldukça ciddi sakatlanan ve yarışmaya devam etmesi zor gibi görünen yarışmacının bundan sonraki süreçte nasıl devam edeceği merak edildi. Sakatlandığı andan itibaren devam etmek istediğini söyleyen Merve Aydın'ın sakatlığının hangi boyutta olduğu ve doktorların devam etmeye izin verip vermeyeceği merak edildi. İlk verilere göre aşil tendonu kopan yarışmacının yarışmaya devam etmesi oldukça zor görünüyor. Peki kaldığı yerden devam eden dokunulmazlık oyununu hangi takım kazandı?

Dokunulmazlık Oyununu Hangi Yarışmacı Kazandı?

Bu haftanın ilk dokunulmazlık oyunu, diğer oyunlar için de oldukça önemli görüldü. Geçen hafta oynanan dokunulmazlık oyununda ilk oyunu ünlüler, sonraki üç dokunulmazlık oyununu ise gönüllüler takımı kazanmıştı. Bunun üzerine ünlüler takımından Barış adaya veda etti. Bu hafta oynanacak olan dokunulmazlık oyunlarının sonucu ise oldukça merak edildi.

Bugün oynanan dokunulmazlık oyununda kadınlar ilk oyuna başladı. Ünlüler takımının kadınları oldukça iyi bir performans sergilerken ve kazanmaya bir adımları kalmışken ünlüler takımından Merve Aydın sakatlandı. Moral olarak oldukça düşen ünlüler takımını gönüllüler takımının kadınları yendi. Durum 1-0 olduktan sonra erkekler yarışmaya devam etti. Erkeklerde de Ünlüler takımın yarışması ile birlikte Ünlüler takımı kazandı. Bu durumda ise oyun uzatmalara gitti.

Uzatmalarda Ünlüler takımının kazanması sonucunda dokunulmazlık oyununu kazanan takım Ünlüler takımı oldu.