Survivor Bitti, Tartışmaları Bitmedi! Yasin Obuz O İsme Gönderme Yaptı! Görenler Bu Kine Şaşırdı!

Survivor Bitti, Tartışmaları Bitmedi! Yasin Obuz O İsme Gönderme Yaptı! Görenler Bu Kine Şaşırdı!

Ocak ayında başlayan 2022 serüveninde birçok kavgaya şahitlik eden Survivor yarışması, dün gece final yaptı. Ancak eski yarışmacıları arasında ki gerginliğin hala devam ettiği görüldü. Yasin Obuz eski takım arkadaşına göndermede bulundu. İşte ayrıntılar..

Hem Survivor hem de MasterChef Türkiye yarışmalarına damgasını vuran Yasin Obuz, sözlü ve fiziksel tartışmalara girdiği eski takım arkadaşına göndermede bulundu.

İlk Olarak 2020’de Katılmıştı!

Televizyon ekranlarına ilk olarak 2019 yılında yayınlanan MasterChef Türkiye ile dahil olan Yasin Obuz, renkli kişiliği, herkesten farklı tarzı ve yarışma içerisinde sergilediği performans ile Türk izleyicisinin dikkatini çekmeyi başarmıştı. Öyle ki birçok sosyal medya kullanıcısı MasterChef Türkiye’yi seyretme sebeplerinin Yasin olduğunu bile dile getirmişlerdi.

Katıldığı sezona damgasını vuran ancak beklenen şampiyonluğu elde edemeyen Yasin Obuz, Acun Medya tarafından da oldukça beğenildi. Reytingleri arttırma potansiyeli oldukça yüksek olan Obuz, MasterChef Türkiye yarışmasının final yapmasının hemen ardından Survivor’ın 2020 sezonuna yarışmacı olarak seçildi. Kurduğu dostluklar, bir sporcu olmamasına rağmen parkurlarda verdiği mücadele ve kendine has üslubu ile Survivor’da da büyük bir kitleye hitap etmeyi başaran Yasin Obuz, “yarışmayı kazanamadım ama şampiyon benim” içerikli paylaşımlarda bulunmuştu.

2022 Sezonuna Tartışmaları ile Damga Vurdu!

yasin-main.jpg

Yılın başında açıklanan Survivor 2022 kadrosunda yer aldığını tanıtım videosunda eline aldığı yılan ile duyuran Yasin Obuz, tekrar ekranlarda olacağı için heyecanlı olduğunu dile getirmişti. Ocak ayında başlayan Survivor 2022’ye hızlı bir şekilde giriş yapan Yasin Obuz, ada yaşantısında ki halleri ile gündemden düşmedi. Özellikle yarışmanın bir diğer üyesi olan Hikmet Tuğsuz ile yaşadığı tartışmalar, izleyicinin oldukça dikkatini çekti.

Acun Ilıcalı’ya “benim Hikmet ile aynı ortamda bulunmam mümkün değil” diyerek sitemini dile getiren Yasin Obuz, bir programda Hikmet ile fiziksel bir tartışmaya girmiş ve o anlar “görüntüleri yayınlayamıyoruz” açıklaması ile sansürlenmişti. Yasin’in elenmesinin ardından ise Hikmet “ilahi adalet” yorumunda bulunmuştu.

Büyük Gönderme!

Geçtiğimiz günlerde elenen Hikmet Tuğsuz’un ardından Yasin’in isim vermeden bir paylaşım yaptığı görüldü. Paylaşımında “biz kimsenin üzüntüsü üzerinden sevinecek karakterde insanlar değiliz” ifadelerine yer veren Obuz’a, Hikmet’in cevap verip vermeyeceği merak konusu oldu.