Survivor Anıl Yalnız Kaldı, Arkadaşlarına Meydan Okudu: Kim Hoplayacak, Kim Zıplayacak Belli Olacak!

Survivor Anıl Yalnız Kaldı, Arkadaşlarına Meydan Okudu: Kim Hoplayacak, Kim Zıplayacak Belli Olacak!

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından birisi olan Survivor, All Star konsepti ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Dün akşam haftanın ikinci dokunulmazlık oyununun oynandığı yarışmada, Anıl ve Atakan arasında ipler gerildi.Yarışmayı kim kazandı?

Survivor All Star’da sinirler iyice gerilmeye başladı. Dün akşam oynanan ikinci dokunulmazlık yarışmasında tartışma yaşayan Anıl ve Atakan’ın, konuyu yeni bölüme de taşıdıkları gözlendi.

Survivor All Star’da Haftanın İkinci Dokunulmazlık Oyunu!

Survivor All Star, dün ikinci dokunulmazlık oyunu ile ekranlara geldi. Yarışmanın hem kadınlar hem de erkekler etabını Gönüllüler takımı kazandı. Gecenin sonunda potaya giren isim ise Ayşe oldu.

Yarışmada Anıl ve Atakan Tartışması!

survivor-anil.webp

Dün akşam oynanan ikinci dokunulmazlık yarışmasında iki oyun üst üste kaybeden Anıl, oldukça sinirli dakikalar yaşadı. 3’üncü oyununu Atakan ile oynayan ve kazanan Anıl “çekirge üç kere sıçramaz, daha da benden oyun alamazsınız” ifadelerini kullandı. Diğer fikstürde tekrar Atakan ile karşı karşıya gelen Anıl, yine mağlup oldu. Bunun üzerine Atakan “çekirge de güzel bir hayvandır” diye imalı bir açıklamada bulundu. Anıl’ın bu duruma tepki vermesi üzerine, sinirler gerildi.

Konseyde Yalnız Kalan Anıl Bireyselliğe Döndü!

Anıl, gündüz oynanan ikinci dokunulmazlık oyunda Atakan ile yaşadığı “çekirge” tartışmasını konseyde gündeme getirdi. Acun Ilıcalı’dan söz isteyen Anıl, takım arkadaşlarının Atakan’ın kendisi ile ilgili yanlış bir şey söylediğini ifade etti. Durumun hesabını sormak amacı ile Atakan’a yönelen Anıl, Atakan’ın “Ne söylemişim? Sana söyleyenlerden biri çıksın desin ki bunu bunu söyledin” cevabı üzerine takım arkadaşlarından bir çıkış bekledi. Ancak arkadaşlarından bir açıklama gelmedi.

Yayınlanan yeni fragmanda Anıl’ın bu duruma çok sinirlendiği ve Adem başta olmak üzere, diğer takım arkadaşlarına “neden bir şey söylemiyorsunuz?” diye hesap sorduğu görüldü. Bu saatten sonra finalin yaklaştığını ve bireysel oyunların oynanacağını ifade eden Anıl, “kim hoplayacak kim zıplayacak belli olacak” açıklamasında bulanarak, artık yalnız olduğunu ima etti.