Survivor All Star'ın Şampiyonu, Kaç Para Kazanacak? Şampiyon Ne Zaman Belli Olacak?

Survivor All Star'ın Şampiyonu, Kaç Para Kazanacak? Şampiyon Ne Zaman Belli Olacak?

Şubat ayından bu yana yeni sezonu ile ekranlarda olan Survivor All Star yarışmasında sona gelindi. Şampiyonun kim olacağı merak konusu olmuşken, şampiyon olan isme verilecek ödül de araştırılmaya başlandı. İşte Acun Medya’nın, Survivor şampiyonuna ödülü..

2022 yılında ki yayın hayatına All Star konsepti ile start veren Survivor yarışmasında sona gelindi. Dün gece belli olan finalistlerin ardından, şampiyona verilecek olan para ödülü merak konusu oldu.

Survivor All Star’da Yarı Final Heyecanı Yaşandı!

Bu sezon, geçmiş sezonlara damgalarını vuran ve hem karakterleri hem de performansları ile yarışmada iz bırakmayı başarmış olan yarışmacıların bir araya getirilmiş olduğu Survivor All Star konseptinde, sona gelindi. Yarı final koltuğuna oturmaya hak kazanan 4 yarışmacı, dün akşam İstanbul’a geldi. Canlı yayında aileleri ile buluşan yarışmacılar, SMS oylamasında ecel terleri döktü.

Dominik’te oynanan son oyunlarda yarı final koltuklarını garantileyen Adem Kılıççı ve Batuhan Karacakaya, dün akşam gerçekleşen ilk oylamada yer almadı. Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel arasında gerçekleşen SMS oylamasının galibi, Nisa oldu.

Finalin Adı Belli Oldu!

survivor-001.jpg

Yarı finale kalacak olan isimlerin belli olmasından sonra Acun Ilıcalı bir buçuk saat sürecek olan final oylamasını başlattı. Batuhan Karacakaya, Adem Kılıççı ve Nisa Bölükbaşı arasında geçen SMS rekabetinin sonucu oldukça heyecanlı anların yaşanmasına sebep oldu. Gecenin sonunda finalist olmaya hak kazanan isimleri açıklayan Acun Ilıcalı, Batuhan’ın yarışmayı 3’üncü olarak bitirdiğini, Survivor All Star 2022’nin finalistlerinin Nisa ve Adem olduğunu duyurdu.

Survivor All Star’ın Şampiyonu Kaç Para Kazanacak?

Bu akşam canlı yayında gerçekleşecek olan final oylamasına saatler kaldı. Tersane İstanbul’da düzenlenecek olan final gecesinin şampiyonunun kim olacağı heyecan içerisinde bekleniyorken, şampiyonun kazanacağı ödül de merak konusu oldu. Henüz bu konuya ilişkin yapılan resmi bir açıklama olmamasına rağmen kulislerden gelen bilgilere göre Survivor All Star 2022’nin kazananına 500 bin TL ile 1 milyon TL arasında ödül verileceği tahmin ediliyor.