Survivor All Star'da Kartlar Yeniden Dağıtılıyor! Elenen İsim Belli Oldu, Takım Stratejisi Değişti! Takımlar Karılıyor!

Survivor All Star'da Kartlar Yeniden Dağıtılıyor! Elenen İsim Belli Oldu, Takım Stratejisi Değişti! Takımlar Karılıyor!

Ekranların sevilen yarışması Survivor All Star, dün akşam eleme konseyi ile izleyicinin karşısına çıktı. Yarışmaya veda eden isim belli olurken, takımlara ilişkin önemli bir karar açıklandı. İşte Survivor All Star’ın son bölümüne ilişkin ayrıntılar…

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde hem adaya veda eden isim belli oldu hem de yarışmanın kaderini etkileyecek yeni bir kural açıklandı.

Survivor All Star’da Ödül Oyunu Oynandı!

Survivor All Star’da dün akşam bireysel bir ödül oyunu oynandı. Yarışmacılara sorulan kişisel sorular, annelerine ve kardeşlerine de soruldu. Yarışma sonunda, yakını ile en çok ortak cevabı veren kişinin bir arsa sahibi olacağı açıklandı. Sonuç olarak kazanan, 1 yanlış cevap ile Adem oldu.

Adaya Veda Eden İsim Belli Oldu!

survivor-sema-aydemir-003.webp

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde oynanan bireysel ödül oyunu sonrasında eleme konseyi gerçekleşti. Bu hafta oynanan tüm dokunulmazlık oyunlarını kaybeden Ünlüler takımı, 4 eleme adayını belirlemişti. Eleme potasında olan Anıl, Ayşe, Batuhan ve Sema, dün akşam ki eleme konseyinde ter döktü.

Acun Ilıcalı, gecenin sonunda düzenlenen eleme konseyinde, bu hafta adaya veda eden ismi açıkladı. Survivor yarışmasına daha önce iki kere katılan ve yalnızca kadınlar ile değil erkekler ile de mücadele etmek konusunda oldukça başarılı olan Sema Aydemir, dün akşam adaya veda eden isim oldu.

Acun Ilıcalı Yeni Kuralı Açıkladı!

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde Sema Aydemir’in adaya veda ettiğini açıklayan Acun Ilıcalı, daha sonrasında iki takımı da yakından ilgilendiren yeni bir açıklamada bulundu. Acun Ilıcalı, Sema’nın elenmesi ile birlikte Ünlüler Takımı’nda bir kadın yarışmacı kaldığı için takımlara ilişkin önemli bir karar alındığını açıkladı.

Acun Ilıcalı’nın yaptığı açıklama doğrultusunda, yarışmanın bu etabından itibaren her iki takımda da iki kadın yarışmacı olacak şekilde bir ayarlama yapılacağı öğrenildi. Ilıcalı, her perşembe hem Ünlüler hem de Gönüllüler takımından bir performans birincisi açıklayacağını ve ilgili isimlerin kendileri ile yarışmak üzere bir takım oluşturacaklarını belirtti. İlk takımlar ise 3 Haziran Perşembe akşamı yayınlanacak olan yeni bölümde oluşturulacak.