Survivor All Star'da Kartlar Yeniden Dağıtıldı: 6 Kişi Eleme Potasına Girecek, 1 Kişi Elenecek!

Survivor All Star'da Kartlar Yeniden Dağıtıldı: 6 Kişi Eleme Potasına Girecek, 1 Kişi Elenecek!

Sene başından bu yana reyting rekorlarını alt üst eden yarışma, dün akşam kötü olaylara tanıklık etti. İki yarışmacı, diskalifiye edildi.

TV 8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından birisi olan Survivor’ın üzerinde kara bulutlar dolaşmaya başladı. Acun Ilıcalı, iki yarışmacının sakatlık nedeni ile yarışmaya veda ettiğini açıkladı.

Survivor Merve’nin Feryatları Yürekleri Dağladı!

Survivor All Star yarışmasının sevilen isimlerinden birisi olan Atlet Merve Aydın, mükemmel performansı ile göz doldurmaya devam ederken, dün akşam talihsiz bir olay ile karşı karşıya kaldı. Nisa ile yarıştığı esnada aşil tendonunu koparan başarılı yarışmacı, geçtiğimiz yıl kaybetmiş olduğu annesine vermiş olduğu şampiyonluk sözünü tutamayacağını anladığı an feryat etmeye başladı. “Anne sana söz vermiştim” feryatları ile hem yarışmacı arkadaşlarını hem de ekran başında izleyicileri üzüntüye boğan Merve Aydın’ın, yarışmaya devam edemeyeceği bildirildi.

Acun Ilıcalı Bir Kötü Haberi Daha Duyurdu!

acun-ilicali.jpg

Merve’nin haberinden sonra Gönüllüler takımına da kötü bir haber veren Acun Ilıcalı, haftalar önce sakatlanan Parviz’in de hastanede olduğunu ve doktorun kontrolleri esnasında Parviz’in yarışmaya devam etmesinin, kalıcı bir sakatlık halini doğurabileceğini belirtti. Ilıcalı, bu durumdan ötürü Parviz’in de yarışmaya veda etmek durumunda kaldığını bildirdi.

Eleme Potası 6 Kişiye Çıktı!

Dün Merve Aydın’ın ve Parviz’in sakatlıkları ile ilgili açıklamalarda bulunan ve iki yarışmacının da aşil tendonlarında gözlenen rahatsızlık durumlarından ötürü yarışmaya devam edemeyeceklerini açıklayan Acun Ilıcalı, bu hafta iki yarışmacının birden kadrodan ayrılmasından ötürü elemenin yapılmayacağını bildirdi.

Survivor’ın eleme kurallarına ilişkin açıklamalarda bulunmaya devam eden programın yapımcısı ve sunucusu Acun Ilıcalı, bu hafta 4 yerine 3 dokunulmazlık oynanacağını, söz konusu dokunulmazlık oyunlarının haftaya düzenlenecek olan oyunlarda da 3 ile sınırlandırılacağını ve toplamda 6 adayın eleme potasına gireceğini belirtti. Ilıcalı, böylelikle haftaya ertelenen eleme programında 6 kişi üzerinden SMS oylamasının yürütüleceğini ancak sonuçta bir kişinin eleneceğini bildirdi.