Survivor All Star'da Haftanın Yeni Takımları Belli Oldu! İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor All Star'da Haftanın Yeni Takımları Belli Oldu! İlk Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Türk televizyonlarının sevilen yarışma programlarından olan Survivor’ın, yeni bölümü dün akşam yayınlandı. Haftanın yeni takımlarının belli olduğu bölümde, heyecan dolu anlar yaşandı. İşte Survivor All Star’ın yeni bölümüne ilişkin ayrıntılar…

Yayın hayatına 2005 yılında Star TV’de başlayan ve o zamandan bu zamana kadar yalnızca bir sezonluk ara veren Survivor yarışması, bu sene de yayın hayatına tam gaz devam ediyor. Geçmiş sezonlara damgasını vurmuş olan şampiyonlara ve diğer etkili yarışmacılara yer veren yarışma, All Star konsepti ile izleyicine heyecan dolu dakikalar yaşatıyor.

Bu sene şubat ayında başlayan Survivor All Star yarışmasında, finale doğru adım adım yaklaşılıyor. Şampiyonun belli olmasına bir aydan az bir zaman kala yarışmacıların performansları hat safhaya ulaşmışken, gerginlikler de tırmanmaya başladı. Yarışmacıları ve parkurları kadar tartışmaları ile gündemde kalmayı başaran yarışma, dün akşam yeni bölümü ile ekranlara geldi. Haftanın yeni takımlarının belli olduğu yeni bölümde, bir de dokunulmazlık oyunu oynandı.

Survivor’da Heyecan Dolu Kaptanlık Oyunu!

Son olarak Kırmızı Takım’dan Sema’nın elenmesi ile 3 kadın yarışmacının kalması, yarışmanın kurallarının değişmesine sebep oldu. Acun Ilıcalı, bundan böyle her hafta bir kaptanlık oyununun oynanacağını ve kadınlar ile erkekler arasında en iyi bireysel performansı sergileyen isimlerin, o haftanın takım kaptanı olarak kendi takımlarını oluşturacaklarını duyurdu.

Acun Ilıcalı tarafından açıklanan yeni kural kapsamında dün haftanın kaptanlık oyunu oynandı. Yarışmacıların bireysel olarak yarıştıkları kaptanlık oyununda, erkeklerden Atakan, kadınlardan ise Nagihan kendi takımlarını oluşturmak üzere kaptanlık yarışını kazandı.

Haftalık Takımlar Belli Oldu!

2022/04/05/survivor-nisa-nagihan-kavgac81df.png

Kaptanlık oyununu kazanan Atakan ve Nagihan, kendi takımlarını oluşturdu. Kırmızı takımın kaptanı olan Nagihan, Adem, Anıl, Ayşe ve Batuhan ile yoluna devam etti. Atakan ise Berkan, Hikmet, Ogeday ve Nisa’yı takımına dahil etti.

Dokunulmazlık Oyununun Kazananı Belli Oldu!

Yeni takımların yarıştığı dokunulmazlık oyunu, heyecan dolu parkurlara şahitlik etti. Haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ise iki etabı da kazanan Mavi Takım oldu.