Survivor All Star'da Haftanın Son Eleme Adayı Belli Oldu! Adaya Kim Veda Etti, Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Survivor All Star'da Haftanın Son Eleme Adayı Belli Oldu! Adaya Kim Veda Etti, Dokunulmazlık Oyununu Kim Kazandı?

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor All Star’da heyecan hız kesmeden devam ediyor. Yarışmanın dün yayınlanan bölümünde haftanın son eleme adayı belli oldu. İşte son bölümde yaşanan olayların ayrıntıları…

15 yılı aşkın süredir sahip olduğu yayın geçmişi ile milyonlarca izleyiciyi ekran başına kilitlemeyi başaran Survivor yarışması, bu sene de All Star konsepti ile reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Haftanın 6 günü ekranlara gelen yarışma programı, hazırlanan parkurlar, ada hayatı ve yarışmacıların performansları ile göz dolduruyor.

Bu sene, diğer senelere damga vurmuş olan isimlerin yer aldığı Survivor All Star, dün yeni bölümü ile ekranlara geldi. 6’ıncı dokunulmazlık oyunun oynandığı dün akşamki bölümde, Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında yine kıyasıya bir rekabet yaşandı. Haftanın son eleme adayının kim olduğu, merak konusu oldu.

Survivor All Star’da Ünlüler Rüzgârı!

survivor.jpg

Son olarak SMS potansiyeli yüksek olan Barış Murat Yağcı’nın ve parkur esnasında aşil tendonu zarar gören Merve Aydın’ın elenmesi ile birlikte büyük bir yıkım yaşayan Ünlüler takımı, bu hafta sergiledikleri performanslar ile enkazın altından kalktıklarını gösterdi.

Bu hafta oynanan 6 dokunulmazlık oyununu da kazanan Ünlüler takımı, haftanın 6 eleme adayının da Gönüllüler takımından çıkmasını sağladı. Son olarak dün sergiledikleri performanslar ile öne çıkmayı başaran Ünlüler takımı yarışmacıları, yarışma hırslarını gözler önüne serdiler.

6’ıncı Eleme Adayı Kim Oldu?

Son olarak dün oynanan 6’ıncı dokunulmazlık oyununu da kaybeden Gönüllüler takımı, takımlarından bir kişiyi daha potaya sokmak zorunda kaldı. Yapılan takım oylaması sonucunda ismi en çok yazılan kişi, Hikmet oldu. Böylelikle Hikmet, haftanın 6’ıncı eleme adayı oldu.

Eleme adayları: Hikmet, Berkan, Ogeday, Evrim, Nisa, Seda

Yeni Bölüm Bu Akşam!

Survivor All Star yeni bölümü ile bu akşam Tv8 ekranlarında yayınlanacak. Yarışmanın yeni bölümünde Yunanistan Survivor’ının yarışmacıları ile ortak bir ödül oyunu oynanacak. Yarışmayı hangi takımın kazanacağı şimdiden merak konusu olmayı başardı.