Survivor All Star'da final! Son üçe kim kalacak? Survivor'da finale kalan isimler...

Survivor All Star'da final! Son üçe kim kalacak? Survivor'da finale kalan isimler...

Survivor All Star'da son an geldi! Uzun süredir beklenen final heyecanında kimlerin finale kalacağı ve şampiyon olacağı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Oldukça uzun bir serüvenin ardından finale kalan isimler belli oldu. Son düzlüğe gelindiğinde pek çok yarışmacının bir bir veda ettiği yarışmada kimlerin finale kalacağı ve şampiyonluğa ilerleyeceği merak konusu olmuştu. Son olarak Hikmetin elenmesi ile birlikte sona kalan dört isim belirlendi. Finale kalan son 4 isim artık oyun oynamayacak, bu süreç boyunca sahip olduğu kitle ile birlikte elemeye gidecekti.

Büyük ödül ve kupa için sene boyunca adeta savaşan yarışmacılar, hem parkurlardaki performansları hem de halk oylamasındaki SMS sıralamalarındaki üstünlükleri ile son dörde kalan Adem, Batuhan, Nisa ve Ayşe oldu. Son dörde kalan bu dört isimden kimlerin finale kalacağı bugünkü yarı final heyecanı ile belli olacak. SMS oylarının başladığı heyecanlı yarı finalde, finaldeki isimlerin kimlerin olacağına ise yine halk karar verecek.

Bugün yayınlanan bölümde yarışmacılar halk oylamasına çıkmaya başladı. Halkın oylamasının ardından finale çıkacak olan yarışmacılar hem yarışmacıların destekleyicileri tarafından hem de Survivor sevenleri tarafından merak konusu oldu. Heyecanlı bekleyiş sürerken, son kez oynana oyunlarda finale kalan iki isim belli oldu. Oynana oyunlar ile birlikte son ikiye kalacak isimler Adem ve Batuhan oldu. Geriye ise Nisa ve Ayşe kaldı. Son üçe girebilecek olan isimlerin kim olacağına ise şu anda gerçekleşen oylama sonucunda SMS sıralamasına göre belirlenecek.

SURVİVOR SON ÜÇE KALAN İSİM

Survivor'da son üçe kalan isim birazdan belli olacak.