Survivor All Star'da araba ödülünü kazanan kim oldu? Survivor son model araba ödülü oyunu!

Survivor All Star'da araba ödülünü kazanan kim oldu? Survivor son model araba ödülü oyunu!

Survivor All Star'da bu sene araba ödülünü kazanacak yarışmacı en çok merak edilen anlardan biri oldu. Acun Ilıcalı son model lüks araba ödüllü oyunu dün akşam yarışmacılar arasında oynandı. Finale iki isim kaldı. Detaylar gursesgazetsei.com'da...

Survivor All Star'da bu sene araba ödülünü kazanacak yarışmacı en çok merak edilen anlardan biri oldu. Acun Ilıcalı son model lüks araba ödüllü oyunu dün akşam yarışmacılar arasında oynandı. Survivor formatının sahibi Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde şok etkisi yaratan eleme sonrası oylama ve gelecek ödüller hakkında açıklama yaptı. Atakan Arslan'ın elenmesi sonrası son 8 yarışmacının kalmasıyla beraber Dominik'te son kez toplu SMS oylaması gerçekleştirdi. SMS oylamasının ardından yarışmacıların son model araba ödülü için yarışacaklarını ifade etti. Acun Ilıcalı konseyde yaptığı açıklamada, Survivor All Star'da son oylama yapılacak. Toplu oylama Dominik'te son oylama olacak ve bütün elemeler bu SMS oylaması üzerinden yapılacak. İstanbul'a gidecek olan 4 yarışmacı toplu SMS oylaması sonucu belli olacak. Yarın ödüllü otomobil oyunu olacak.

Her sene olduğu gibi 2022 Survivor All Star sezonunda da yarışmacılar programının bitimine son günler kala lüks otomobilin sahibi olmak için yarıştılar. Son 8 yarışmacının hepsi birer birer eşleşme sonucu sonrası yarışarak kazanan her yarışmacı bir üst tura kalmayı başardı. Nisa Bölükbaşı ve Batuhan Karacakaya eşleştiği rakipleriyle her eleme turunda galibiyet alarak finale kalmayı başardı. Finale iki isim kaldı. Finale kalan isimler, kadın yarışmacılardan Nisa, erkek yarışmacılardan Batuhan oldu. Batuhan final karşılaşmasında rakibi Nisa'yı 4-3 yenerek Acun Ilıcalı'nın açıkladığı son model arabanın sahibi oldu. İlk eşleşmeden itibaren sırasıyla Berkan, Hikmet ve finalde Batuhan ile karşı karşıya geldi. Karşılaştığı rakipleri elemeyi başarırken finalde Batuhan'a karşı 4-3 yenildi.

Nisa final karşılaşması bitiminde seremonide kendisine verilen söz hakkı sonrasında açıklamalarında, Üç tane erkek yarışmacı ile oynama şansım oldu. Gerçekten keşke orada parkura ayağım yamuk basmasaydım. Söylemek istemem ama bence orada ayağıma bir şey olmayacağını bilseydim kazanabilirdim.