Survivor All Star Yarışmacıları Meksika Yolcusu! 26 Mayıs Survivor Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Survivor All Star Yarışmacıları Meksika Yolcusu! 26 Mayıs Survivor Ödül Oyununu Hangi Takım Kazandı?

Ekranların sevilen yarışma programlarından birisi olan Survivor All Star, dün ödül oyunu ile ekranlara geldi. Kazanan takımın Meksika yolcusu olacağının açıklanmasından sonra heyecanlanan yarışmacılar, ödül oyununu kazanmak için çabaladılar...

Survivor yarışmacıları dün akşam yayınlanan bölümde Meksika ödülünü kazanmak için karşı karşıya geldiler.

Ünlüler ve Gönüllüler Takımına Dev Ödüllü Yarışma!

Bu sene All Star konsepti ile ekranlara gelen Survivor yarışması, her sezonunda olduğu gibi bu sezonunda da izlenme rekorları kırmayı başarıyor. Son olarak Yunanistan’ın Survivor takımları ile bir araya gelen ve ortak bir ödül oyunu oynayan Türk yarışmacılar, kıyasıya bir rekabeti gözler önüne sermişlerdi.

Survivor All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde Ünlüler ve Gönüllüler takımı, ödül oyunu olmak üzere bir araya geldi. Yarışmacının sunuculuğunu Üstlenen Murat Ceylan, yarışma kurallarını anlatmaya başlamadan önce kazanan takımın hangi ödülü elde edeceğini açıkladı. Kazanan takımın Meksika yolcusu olacağını ve orada da Justin Bieber konserine gideceğini açıklayan Murat, her iki takımdan da sevinç çığlıklarının yükselmesini sağladı.

Kadın ve Erkeklerde Eşit Skor!

survivor-001.jpg

Yarışmanın başladığı günden bu yana seyahat edecekleri herhangi bir ödül yarışmasını kazanamayan Ünlüler takımı, Meksika ödülünü kazanmak için muhteşem performanslar ortaya koydular. Her ödül oyununu kazanan Gönüllüler takımı ise bu ödülü de kazanmak için bütün güçlerini ortaya koydu.

Yarışmanın ilk etabında her zaman olduğu gibi iki takımın kadınları karşı karşıya geldi. Hem Gönüllüler takımı kadınlarının hem de Ünlüler takımı kadınlarının eşsiz performanslar sergiledikleri yarışmanın kazananı Ayşe’nin son sayısı ile Ünlüler takımı oldu. Kadınlar, 8-7’lik skorla yarışmayı tamamladı.

Yarışmanın erkekler etabında da her iki takımın erkek yarışmacıları, bütün güçlerini ortaya koydular. Sonuç olarak erkekler etabını Berkan’ın son sayıyı alması ile birlikte 8-7 Gönüllüler takımı kazandı.

Yarışmanın Kazananı En İyiler’de Belli Oldu!

Kadınlar etabını Ünlüler, erkekler etabını ise Gönüllüler takımının kazanması ile birlikte yarışma En İyiler etabına uzadı. Bu etabın galibi ise Ünlüler takımı oldu.