Survivor All Star Yarışmacıları İngiltere'yi Talan Etti! Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor All Star Yarışmacıları İngiltere'yi Talan Etti! Ödül Oyununu Kim Kazandı?

Survivor All Star yarışmacıları, dün oynadıkları ödül oyunu sonrasında İngiltere’ye gitme hakkı kazandılar. Peki, ödül yarışmasında kim galip geldi? İşte 9 Mayıs tarihli Survivor All Star yarışmasının ayrıntıları…

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından birisi olan ve yayın hayatına 15 yılı aşkın süredir devam eden Survivor, bu yıl All Star konsepti ile ekranlara geliyor. Eski sezonlara damgalarını vurmuş olan yarışmacıların bir araya getirilmiş olduğu yeni konseptte, yarışmalarda yaşanan kıyasıya rekabet, ekranları karşısında oturan izleyicileri heyecanlandırmayı başarıyor.

Ekranların en uzun soluklu yarışma programlarından birisi olan Survivor All Star yarışması, dün akşam da yeni bölümü ile Tv8 ekranlarına geldi. Ödül oyunun oynandığı dünkü bölümde, Ünlüler ve Gönüllüler takımları arasında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Yarışmanın galibi olan takım, Acun Ilıcalı’nın satın almış olduğu Hull City takımının final maçını izlemek üzere İngiltere’ye götürüldü.

Büyük Ödül İçin İki Gün Yarıştılar!

Survivor All Star, yarışma parkurları ve oyuncuların parkur performansları ile olduğu kadar yarışmaların sonucunda kazanan takıma verilen ödüller ile de kendinden söz ettirmeyi başarıyor. Son düzenlenen ödül yarışmasında ödülü açıklayan Acun Ilıcalı, çıtayı iyice yükselterek oyun galibi takımın İngiltere’ye götürüleceğini ve orada Hull City takımının final maçının izleneceğini açıklamıştı.

Büyük bir ödül olarak nitelendirilen İngiltere ödülü için yarışmacılar, iki gün üst üste yarıştılar ve sonuç olarak dün akşam yayınlanmış olan bölümde, bir takım galip gelerek, Hull City’nin final maçına gitmeye hak kazandı.

Kazanan Gönüllüler Takımı Oldu!

survivor.jpg

8 Mayıs tarihinde yayınlanmış olan Survivor All Star yarışmasında, İngiltere ödülü için oynanan yarışmayı Gönüllüler takımı kazanmıştı. Dün gece ise ödüle giden yolda düzenlenen ikinci parkur ile karşı karşıya gelindi.

Yarışmanın kadınlar etabını Ünlüler takımı kazandı. Erkekler etabında da Ünlüler takımı ve Gönüllüler takımı arasında kıyasıya bir rekabet gözlendi. Ancak sonuçta yarışmayı, hırsları ve performansları ile bir saniye fark sonucunda Gönüllüler takımı kazandı.

Sahaya İndiler!

Hull City’nin final maçını seyreden Gönüllüler takımı, maç sonrasında sahaya inerek futbolcular ile görüntü verdi. Acun Ilıcalı, bu geleneğin İngiltere’de sürdürülen bir gelenek olduğunu belirtti.