Survivor 2023'ün ayak sesleri geldi! All Star- Fenomenler kadrosu şekillenmeye başladı!

Survivor 2023'ün ayak sesleri geldi! All Star- Fenomenler kadrosu şekillenmeye başladı!

Tv8 ekranlarının fenomen yarışma programlarından Survivor, yeni sezon iddiaları ile gündeme bomba gibi düştü. Yarışmanın yeni formatı ve yeni yarışmacıları konuşulmaya başlandı. İşte ayrıntılar…

2005 yılında Acun Ilıcalı tarafından Türk kanallarına dahil edilen ve o günden bu yana yayın hayatına yalnızca bir yıl ara vererek ekranların en uzun soluklu yarışma programı olarak nitelendirilmeyi başaran Survivor yarışması, şu an yayında olmamasına rağmen gündemde yer almaya devam ediyor.

Acun Ilıcalı’nın Tv8 kanalını satın alması ile birlikte yeni kanalına transfer edilen ve o günden bu yana da aynı kanalda yayınlanan Survivor yarışması, son olarak 2022 All Star sezonu ile izleyicisinin karşısına çıkmıştı. 30 Haziran tarihinde final yapan ve sezon birincisini Nisa Bölükbaşı olarak duyuran fenomen yarışma programı, finalin ardından hemen yeni sezon için çalışmalara başladı.

Güçlü ve kalabalık bir ekibe sahip olan Survivor yarışmasının yeni sezonunda kimlerin yer alacağı, formatın nasıl olacağı merak konusu olurken kulislerde konuya ilişkin söylentiler dolaşmaya başladı. Yeni sezona ilişkin yapmış olduğu açıklamalarda format değişikliğine gidileceğinin sinyallerini veren medya patronu, herkesi heyecanlandırdı. Ayrıca sosyal medyada yeni sezon yarışmacılarına ilişkin çeşitli iddialar da ortaya atıldı.

ACUN ILICALI’DAN FORMAT DEĞİŞİKLİĞİ SİNYALİ!

survivor-2023un-ayak-sesleri-geldi-all-star-fenomenler-kadrosu-sekillenmeye-basladi-2.jpg

Geçtiğimiz haftalarda kızı Banu Ilıcalı ile birlikte bir motor kazası geçiren ve kazada sağ kolunu kırdığı için 3 saatlik bir operasyona alınan Acun Ilıcalı, sevenlerini oldukça korkutmuştu. Şimdilerde iyileşme sürecinde olan Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde bir programa katıldı. Merak edilen Survivor 2023 sezonuna ilişkin önemli açıklamalarda bulunan Ilıcalı, “bu sezon hem beceri hem de akıl ön plana çıkacak” ifadelerini kullanarak format değişikliğine dair ipuçları verdi.

YENİ KADROLAR KONUŞULMAYA BAŞLANDI!

Edinilen bilgilere göre Survivor 2023 sezonunda All Star kadrosu ile Fenomenler kadrosu karşı karşıya gelecek. Henüz kanal yönetimi tarafından doğrulanmamış olan iddiaya göre kadrolarda şu isimler yer alacak:

  • Merve Aydın, Furkan Kızılay, Hikmet Tuğsuz, Hakan Hatipoğlu, Damla Can, Semih Öztürk, Stevan Salam, Cellat, Yaren Alaca, Merve Yalçın, Faster Abdü.