Survivor 2016 şampiyonu yatağında ölü bulundu!

Survivor 2016 şampiyonu yatağında ölü bulundu!

Bugün gündeme düşen gelişmeler sonrasında Survivor 2016 şampiyonun yatağında ölü bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Survivor 2016 şampiyonu yatağında ölü bulundu!

Bugün gündeme düşen gelişmeler sonrasında Survivor 2016 şampiyonun yatağında ölü bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Dünyanın en fazla izlenen yarışmaları arasında yer alan Survivor ile ilgili eski yarışmacılardan haber herkesi şaşırttı. Acun Ilıcalı'nın Türkiye'de formatı alması ile birlikte herkes tarafından bilinen yarışmalar arasında yer alan Survivor yarışması ile ilgili son dakika gelişmesi gündeme düştü.

Survivor İspanya 2016 şampiyonu ile ilgili gündeme bomba bir gelişme düştü. Survivor İspanya 2016 şampiyonu Jose Luis Losa yatağında ölü bir şekilde bulundu. Bu yaşanan gelişmeler ise dünya basınında geniş yankı uyandırdı. Jose Luis Losa 3 ay önce eşini kaybettiğini öğrenmiş ve acıyla başa çıkabilmek için sağlık tedavisi gördüğünü açıklamıştı. İşte detaylar Gürses Gazetesi adresinde yer alıyor.

MASTERCHEF VE SURVİVOR'DA YARIŞAN O YARIŞMACININ ACI GÜNÜ!

Bugün gündeme düşen haber ile birlikte İspanya'da hem Masterchef yarışmasında hem de Survivor'da yarışan Jose Luis Losa evinde ölü bulunduğu bilgisine ulaşıldı. Survivor 2016'da şampiyon olan Jose Luis Losa'ın ölümü ise tüm İspanya'da büyük şok etkisi yarattı.

jose-luis-losa.jpeg

İspanya'da birçok yarışmada katıldığı reality showlar ile birlikte büyük bir üne kavuşan Jose Luis Losa'ın eşi Simarro'da birkaç ay önce şeker hastalığına bağlı olarak kalp krizi geçirmişti.

"HAYATIMIN AŞKI OLMADAN YAŞAMAK ÇOK KÖTÜ"

Survivor 2016 şampiyonu Jose Luis Losa eşini kaybetmesinin ardından İspanya'da televizyonlara konuşmuştu. Jose Luis Losa o günden itibaren çok zor günler geçirdiğini ve hayatının aşkı olmadan yaşamanın çok kötü olduğunu paylaşmıştı. Bu yaşanan gelişmeler sonrasında ise tıbbi yardım aldığını açıklamıştı.

Jose Luis Losa'nın eşinin ölüm haberinin ardından 3 ay sonra bu kez İspanya'da gündemine Losa'nın ölüm haberi gündeme düştü. Bu yaşanan gelişmelerin ardından Losa'nın eşinin ölümünün ardından geride 2 çocuk bıraktığını açıkladı.