Survivor 112. Bölüm Tanıtımı! Nisa sakatlandı!

Survivor 112. Bölüm Tanıtımı! Nisa sakatlandı!

Yarışmanın sonlarına doğru gelinirken, bugün oynanacak dokunulmazlık oyununda oldukça gergin dakikalar görüldü. Yarışmanın önemli isimlerinden biri olan Nisa sakatlandı! Detaylar gursesgazetesi.com'da.

Ekranların ilgi ile takip edilen yarışması Survivor'da artık sonlara doğru gelindi. Sonlara doğru yaklaşıldıkça yarışmadaki heyecan ve gerilim de artmaya başladı. Bir bir eleme adayları belirlenip yarışmacılar elenirken, bir diğer yandan da diğer yarışmacılar adada kalarak devam etmek için tüm performanslarını sergiliyor. Dokunulmazlık oyunu heyecanın yaşandığı bugünlerde de oldukça gergin dakikalar yaşandı. Survivor'un yeni bölümünde Nisa sakatlandı! Sema ve Ayşe arasında da beklenmeyen bir gerilim yaşandı. İşte detaylar...

Dokunulmazlık Oyunu

Bu hafta oynanan ilk dokunulmazlık oyununda kazanan takım Ünlüler oldu. Geçen hafta tüm dokunulmazlıkları kazanarak, Gönüllüler takımından bir ismin gitmesini garantileyen Ünlüler takımı, bu haftaya da oldukça başarılı başladı. İlk dokunulmazlığı Ünlülerin kazanması ile ilk eleme adayı da Gönüllüler takımından Berkan oldu.

İkinci oynanan dokunulmazlık oyununda ise bu defa Gönüllüler takımı kazandı. Uzun süredir galibiyet isteyen Gönüllüler takımı için bu oyun ve galibiyet oldukça önemliydi. Gönüllüler takımının kazanması ile birlikte de Ünlüler takımından Ayşe, ikinci eleme adayı oldu.

Üçüncü dokunulmazlık oyunu oldukça kıyasıya geçti. İki takım için de son derece önemli olan üçüncü dokunulmazlık, hangi takımdan daha çok kişinin isminin potada olacağını belirleyecekti. Bu nedenle iki takım da adeta savaştı. Oyunun sonunda kazanan isim de bu defa Ünlüler takımı oldu. Ünlüler takımının bu galibiyetinin ardından, Gönüllüler takımından Hikmet adayı oldu. Hikmet'in aday olmasının ardından adada Hikmet ve Atakan arasında da gergin dakikalar yaşandı.

112. Bölüm Tanıtımı

Bugün yayınlanacak olan bölümde ise oldukça heyecanlı dakikalara şahit olundu. Son ve belki de bu haftanın en büyük, en önemli dokunulmazlık oyununda neler yaşanacağı merak konusu oldu. İki takımın adeta savaşacağı bu yarışmada, gerginlik ve sakatlık yaşandı. Yarışmacıların kaderini belirleyen son dokunulmazlıkta iki takım da gergin anlar yaşadı. Oyun esnasında Sema ve Ayşe arasında nedeni bilinmeyen bir gerginlik yaşandı. Ayşe'nin ağlamaya başlaması ve Sema hakkında bir şeyler söylemesinin ardından Sema, Ayşe'nin üzerine yürüdü! Tanıtımı izleyen kişiler tarafından yeni bölümde neler olacağı merak konusu haline geldi.

Nisa Sakatlandı!

Zaman zaman düşmeleri ile bilinen Nisa, oyun esnasında çok kötü bir şekilde darbe aldı. Aldığı bu darbenin ardından bir iki adım atarak yere düştü ve bayıldı. Çok ciddi bir sağlık sorunu olduğu düşünülmezken, Nisa'ya ne olduğu merak konusu haline geldi.