Survivor 1.Eleme adayı belli oldu? Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Elenen kim oldu?

Survivor 1.Eleme adayı belli oldu? Bireysel dokunulmazlığı kim kazandı? Elenen kim oldu?

25 Haziran Survivor'da 1.eleme adayı da belli oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Batuhan eleme adayını belirledi. Ada konseyinde öncesi oynanılan oyunda Batuhan bireysel dokunulmazlığı kazandı. 1.eleme adayı belirlerken konsey karıştı. İşte detaylar

25 Haziran Survivor'da 1.eleme adayı da belli oldu. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Batuhan eleme adayını belirledi. Ada konseyinde öncesi oynanılan oyunda Batuhan bireysel dokunulmazlığı kazandı. 1.eleme adayı belirlerken konsey karıştı.

İstanbul'da gerçekleşecek olan 2022 Survivor All Star finaline sayılı gün kaldı. Son bir yarışmacının daha elenmesinin ardından 4 kişi İstanbul biletini kapmış olacak. Orada günlük 1 kişinin elenmesinin ardından son iki kişi finalde birbirleriyle yarışacak kim daha fazla SMS alırsa, şampiyon o yarışmacı olacak. Survivor'da bu senin şampiyon adayları olarak adlandırılan büyük favori isimlerin teker teker elenmesinin ardından kimin şampiyon olabileceği tam kestirilememektedir. Avatar Atakan ile başlayan şampiyonluk favorilerinin elenme serüveni, ardından oluşacak diğer eleme potalarında da hiç beklenmedik gelişmeler yaşanarak favori yarışmacılar elendi. Avatar Atakan ile başlayan sürecin devamı Ogeday Girişken, Berkan Karabulut ve son olarak da en büyük şampiyonluk favorisi Nagihan Karadere'nin elenmesiyle şuan da aktif olarak yarışmada 5 kişi kaldı. Kalan yarışmacılar Adem Kılıçcı, Batuhan Karacakaya, Hikmet Tuğsuz, Nisa Bölükbaşı ve Ayşe Yüksel oldu. Bu yarışmacılar arasından bir kişinin daha elenmesi sonrasında kalan diğer 4 yarışmacı İstanbul'a büyük finalde mücadele etmek amacıyla günlük SMS oylamasına çıkarak en az SMS alan yarışmacı elenecek. İki gün sonunda finalde birbirleriyle yarışacak olan iki yarışmacı belli olacak ve büyük finalin büyük SMS oylamasına çıkacak. Hayranları tarafından en çok desteklenen kişi ödülün ve 2022 Survivor All Star şampiyonu olmuş olacak.

Bireysel Dokunulmazlık Kazanan Kişi?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Batuhan eleme adayını belirledi. Ada konseyinde öncesi oynanılan oyunda Batuhan bireysel dokunulmazlığı kazandı.

Survivor 1.Eleme Adayı Kim Oldu?

Bireysel dokunulmazlığı kazanan Batuhan Karacaya, konseyde 1.eleme adayı olarak Nisa Bölükbaşı'nın ismini söyledi. Nisa konseyde ismi çıktığını önceden tahmin ettiğini ve bildiğini söyleyen açıklamalarda bulundu. Parkurlara son zamanlarda sakat olarak çıktığını dile getirdi.