Stargirl dizisinin konusu nedir ? Stargirl dizisinin oyuncuları kimlerdir ?

Stargirl dizisinin konusu nedir ? Stargirl dizisinin oyuncuları kimlerdir ?

Stargirl dizisi 18 Mayıs 2020 tarihinde yayınlanmaya başladı. DC evrenine ait olan dizinin konusu ve oyuncuları merak edilmektedir. Stargirl dizisinin konusu nedir? Stargirl dizisinde hangi oyuncular yer alıyor? Bu haberimizde Stargirl dizisinin konusunu ve oyuncularını sizler için derledik. İşte Stargirl dizisinin konusu ve oyuncuları...

Stargirl dizisi

CW, gençleri ve fantastik tema hayranlarını başarılı bir şekilde bir araya getiriyor. Eşi benzeri olmayan pek çok hikayeyi bir araya getiriyor ve "Arrow" ve "The Flash" gibi popüler içerikleri yıllar önce yayınlanmaya başladı ve etkisini göstermeye devam ediyor. Öncelikle bilim kurgu tamamlandıktan sonra dramatik anlar, hayal kırıklıkları, mutluluklar ve herkesin başına gelebilecek birçok standart ve tema ortalıkta görünmüyordu. Süper güçleri heyecan verici bilimkurgu sahneleriyle donatılsa da, bazı önemli sahneler hala duruyor.

Stargirl, ilk sezonun 13. bölümünden sonra kötü adamlarla savaşan Courtney Whitmore isimli genç bir kızın hikayesini anlatıyor.Süper kahraman dizisinde pek rastlanmayan yavaş başlangıçla hafızalara kazınıyor. . İlk bölümün neredeyse tamamı karakterlerin tanıtılmasıyla geçse de gözler ilk olarak Courtney isimli küçük kıza çevrildi. Küçük kız bütün Noel arifesinde babasını beklemiş olmasına rağmen umutları yıkılmış ve bir daha asla gelmeyeceğini anlamıştır.Bir yandan küçük kızın dramatik anları seyirciyle buluşacak, diğer yandan DC Universe dizisinin imajını taşıyan karakterler tanıtılacak. JSA ve ISA gruplarını simgeleyen adalet arayışı ve adalet karşıtlığı olarak özetleyebileceğim iki yönü var. Savaş bitti, kahramanların altın çağı bitti (kötü adamlar kazandı). Courtney'nin babası da dahil olmak üzere Starman ve yönettiği topluluk sona erdi. Ancak, on yıl sonra Courtney, babasının Starman olduğunu öğrenecek.

On yıl ileri sardıktan sonra Courtney güzel bir yetişkin oldu. Kendi hayatından nefret eden genç bir kızı canlandıran Courtney; annesi Barbara, üvey babası Pat (Starman'in eski bir arkadaşı) ve üvey kardeşi Mike ile Blue Valley Nebraska'ya taşınacak. Eve yerleşmenin birkaç dakika sonra, aile yeni hayata uyum sağlamaya çalışırken Courtney, Pat'in bazı gizli eşyalarını görmekten çok mutlu oldu. Babasının Starman olduğunu bildiği için toplum için aldığı riski kabul etti. Bu sezonun kalan bölümleri Courtney'nin nasıl Stargirl'e dönüştüğünü gösterecek ve toplulukla kurduğunuz yakın bağ, babasını aramayacağınızı gösterecek.İlk sezonu yayınlandıktan sonra oldukça olumlu eleştiriler alan Stargirl, eğlenceli ve çarpıcı sahneleriyle başarılı süper kahraman dizilerinden biridir.

Dizinin IMDb puanı 7,3’tür. Stargirl dizisinde yer alan oyuncular şu şekildedir;

Brec Bassinger – Courtney Whitmore

Yvette Monreal – Yolanda Montez

Anjelika Washington – Beth Chapel

Trae Romano – Mike Dugan

Amy Smart – Barbara Whitmore

Luke Wilson – Pat Dugan

Meg DeLacy – Cindy Burman

Neil Jackson – Jordan Mahkent

Cameron Gellman – Rick Tyler

Christopher James Baker – Brainwave