Show Tv Şef Kapımda Başvuru Nereden Yapılır? Şef Kapımda Başvuru Ekranı

Show Tv Şef Kapımda Başvuru Nereden Yapılır? Şef Kapımda Başvuru Ekranı

Show Tv ekranlarının yeni programı Şef Kapımda'nın tanıtımı yapıldı. Sevilen şef Tahsin Küçük'ün sunuculuğunda eğlenceli program yakında başlıyor. Show Tv Şef Kapımda Başvuru Nereden Yapılır? Şef Kapımda Başvuru Ekranı

Show Tv ekranlarının yeni programı Şef Kapımda'nın tanıtımı yapıldı. Sevilen şef Tahsin Küçük'ün sunuculuğunda eğlenceli program yakında başlıyor. Bayram öncesinde Show Tv resmi internet sitesi ve resmi sosyal medya kanalları tarafından duyurulan Şef Kapımda programına dair detaylar paylaşıldı.

Show Tv ekranlarında yeni başlayacak olan Şef Kapımda programında Tahsin Küçük evlerinize konuk oluyor. Başvuru yaparak sizlerde Tahsin Küçük'ün evinize gelmesini sağlayabilir ve ekranlarda boy gösterebilirsiniz.

ŞEF KAPIMDA PROGRAMI BAŞVURU NASIL YAPILIR?

Show Tv ekranlarında yakında başlayacak olan Şef Kapımda programı için başvurular başladı. Tahsin Küçük'ün sunuculuğunda başlayacak olan Şef Kapımda için izleyiciler başvuru sitesini ve nereden başvuru yapılacağını araştırıyor. Detaylar ise gursesgazetesi.com adresinde yer alıyor.

Şef Kapımda programı için başvuru formunda isminiz, soy isminiz, yaşınız, telefon numaranız, mesleğiniz, mutfağınızın fotoğrafları gibi bilgiler talep edilmektedir. Şef Tahsin Küçük'ün eşliğinde evlerinize gelecek olan Şef Kapımda programı ile sizlerde akşam yemeğinizi pratik bir şekilde hazırlayabileceksiniz. Şimdiden tanıtımı yapılan program için başvurular hızlı bir şekilde artmaya başladı.

ŞEF KAPIMDA PROGRAMI KONUSU

“Akşama ne pişireceğim?” derdine son! Mutfağınızdaki sadece birkaç malzemeyle hem pratik hem hızlı ve leziz, üstelik de ekonomik bir akşam yemeği nasıl hazırlanır öğrenmek istiyorsanız çok yakında Show TV ekranında başlayacak olan ‘Şef Kapımda’yı kaçırmayın.

Mutfakta yemek yapacak malzeme yok mu diyorsunuz? Mutlaka bir şeyler vardır. Onlarla ne pişirebileceğinizi mi merak ediyorsunuz? O halde buyurun “Şef Kapımda” programına…

TAHSİN KÜÇÜK KİMDİR?

Şef Tahsin Küçük, 15 Haziran 1997 tarihinde Kocaeli'nde doğdu. Tahsin Küçük aslen Trabzonludur. 7 yıldır İstanbul'da hayatını sürdüren Şef Tahsin, mesleğe girişinde ailesinin büyük destek olduğunu ifade etmektedir. Küçük, Ulu Gazi İlköğretim okulunu bitirdikten sonra liseyi de Yunus Emer Anadolu İmam Hatip Lisesi'nde tamamlamıştır. Ardından İstanbul'a gelen Tahsin Küçük burada Okan Üniversitesi Gastronomi bölümünden 2019 yılında mezun olmuştur. 13 yaşında mutfağa bulaşıkçı olarak girdiğini söyleyen Tahsin, 10 yıldır bu sektörde yer aldığını söylemektedir.