Şevval Sam Da Keremcem ile Aynı Kararı Vererek Şarkıcılığı Seçti! Yasak Elma'nın Ender'i Tarihe Karışıyor!

Şevval Sam Da Keremcem ile Aynı Kararı Vererek Şarkıcılığı Seçti! Yasak Elma'nın Ender'i Tarihe Karışıyor!

Son seçimi ile şarkıcılık kariyerini sürdürme kararı alan Keremcem’den sonra Şevval Sam’dan da benzer bir karar geldi. Ünlü ismin, 5 sezondur yer aldığı fenomen dizi Yasak Elma’ya veda edeceği kesinleşti. İşte Keremcem ve Şevval Sam’ın ortak planı...

Kamera önü meslek hayatına şarkıcı olarak başlayan ve hem yakışıklılığı hem de sesi ile kısa süre içerisinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmayı başaran Keremcem, geçtiğimiz sezonlarda yer aldığı dizi projesinin final yapma kararı almasının ardından kameraların önünde boy göstermeme kararı aldı. Meslek hayatına, asıl mesleği olan şarkıcılık ile devam etme kararı alan Keremcem, vermiş olduğu bu karar ile onu ekranlarda daha sık görmek isteyen hayranlarının o dönem içerisinde hayal kırıklığı yaşamalarına sebep olmuştu.

Keremcem’in yapmış olduğu kariyer seçiminden sonra benzer bir atılım da Şevval Sam’dan geldi. Yorumculuğu ile birçok kişinin ruhunu okşayan ünlü isim, 5 sezondur yer aldığı Yasak Elma isimli projeden çekilerek, meslek hayatına şimdilik şarkıcı olarak devam etme kararı aldı.

Şevval Sam’sız Yasak Elma Merak Konusu Oldu!

Yapım ekibinden oyuncu kadrosuna kadar tamamen bir kadın dizisi olarak tanımlanan ve güçlü kadın karakterlerin hayatlarına ilişkin konuları ele alan Yasak Elma isimli dizi, tam 5 sezondur hiç ara vermeden FOX TV ekranlarında yayınlanmaya devam ediyor. Başrollerinde Eda Ece ve Şevval Sam’ın olduğu dizi, güncel konulara olan esprili yaklaşımları ve iki oyuncunun arasında ki yüksek enerji sayesinde 5 sezona rağmen her hafta reyting rekorlarını alt üst etmeyi başarıyor.

Dizinin ilk bölümünden şimdiye kadar zaman zaman sevilmeyen bir karakter olsa da daima güldürmeyi başaran Ender’in, bu sezon itibari ile diziden ayrılacak olması, Yasak Elma’nın reytinglerini düşüreceği yorumlarının yapılmasına sebep oldu.

Şarkıcılık Kariyerine Ağırlık Verecek!

sevval-sam.webp

Alınan duyumlara göre Şevval Sam’ın uzun bir süredir ağırlık verdiği oyunculuk kariyerine, şarkıcılık kariyerine odaklanmak istemesinden ötürü ara vereceği düşünülüyor.

Disney Plus’ta Konuk Oyuncu!

Şevval Sam’a ilişkin ortaya atılan diğer bir iddia ise Disney Plus platformunda yayınlanacak olan Ru isimli dizide, konuk oyuncu olarak performans sergileyeceği yönünde oldu.