Sevmek Zamanı dizisi uyarlama mı, orijinal senaryo mu?

Sevmek Zamanı dizisi uyarlama mı, orijinal senaryo mu?

Atv'nin yaz sezonunda iddialı yapımları arasında yer alan Sevmek Zamanı hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkat topladı. Peki Sevmek Zamanı dizisi uyarlama mı, orijinal senaryo mu?

Atv'nin yaz sezonunda iddialı yapımları arasında yer alan Sevmek Zamanı hikayesi ve oyuncu kadrosu ile dikkat topladı. Türkiye'de son yıllarda birçok dizi projesi yurt dışı uyarlamaları olurken bu süreçte ise yaz dizilerinde hangi dizilerin uyarlama olup olmadığı araştırılmaya başladı. Hal böyle olunca Sevmek Zamanı dizisinin konusu, oyuncu kadrosu ve uyarlama olup olmadığı merak ediliyor. Peki Sevmek Zamanı dizisi uyarlama mı, orijinal senaryo mu? İşte detaylar..

Başrol oyuncuları arasında Leyla ile Mecnun'un yeni sezonlarında Leyla'yı canlandıran Deniz Işın ve son oynadığı dizilerde dikkat çeken İlhan Şen yer alıyor. Sevmek Zamanı dizisinin orijinal hikayesi merak edilirken, yabancı orijinali gibi yapılan yorumlar ise yanıtlandı. Süreç Film imzalı Sevmek Zamanı dizisi yaz aylarında en merak edilen yapımlar arasında kendine yer buldu.

Sevmek Zamanı dizisi neşeli ve yoğun bir ortamda çekimleri devam ediyor. Başrol oyuncuları arasında Deniz Işın ve İlhan Şen'in yer aldığı yapımda izleyici karşısına çıkmayı hazırlanıyor.

SEVMEK ZAMANI DİZİSİ UYARLAMA MI?

Atv ekranlarının yeni yapımı olan Sevmek Zamanı herhangi bir yabancı diziden uyarlama değildir. Dizi orijinal hikayesi ile birlikte Yıldız Hülya Bilban - Ömer Aydın ve senaryoyu ise Nalan Merter Savaş kaleme almıştır.

Gelen bu bilgiler sonrasında ise Sevmek Zamanı dizisinin uyarlama olmadığı kesinleşmiş oldu.

SEVMEK ZAMANI DİZİ KONUSU

Zor bir çocukluğun ardından kardeşleri ve onları evlat edinmiş Muhsin Baba ile sakin bir yaşam sürmektedir. Ta ki Kağan'la tanışana kadar. Bir kumaş mendile işli adının baş harfi gibi gelen naif bir aşk hikayesi, onunla birlikte bütün sevdiklerini içine alan bir kasırgaya dönüşür.

SEVMEK ZAMANI DİZİ OYUNCULARI

  • İlhan Şen (Kaan)
  • Deniz Işın (Firuze)
  • Toprak Can Adıgüzel (Feryat)
  • Serenay Aktaş (Leyla)
  • Baran Soysal (Mehmet)
  • Muttalip Müjdeci (Muhsin)
  • Çağdaş Onur Öztürk (Taner)
  • Nimet İyigün (Zeynep)