Seversin dizisinde çalan müzik ve şarkılar

Seversin dizisinde çalan müzik ve şarkılar

Kanal D ekranlarında yeni başlayan dizisi Seversin'de çalan müzik ve şarkılar merakla araştırılıyor. İşte Seversin dizisinde çalan müzik ve şarkılar

Kanal D ekranlarında yeni başlayan dizisi Seversin'de çalan müzik ve şarkılar merakla araştırılıyor. Yaz aylarının gelmesi ile birlikte Kanal D ekranlarında yeni bölümü ile 1 Haziran Çarşamba günü yayınlanan Seversin dizisinde çalan müzikler ve şarkılar izleyiciler tarafından araştırılıyor. Peki Seversin dizisinde çalan şarkı isimleri ve bestecileri kim? İşte detaylar..

Yaz dizi sezonunun açılması ile birlikte izleyiciler yeni yapımlara büyük ilgi gösteriyor. Bu sebeple araştırılan konular arasında yer alan Seversin dizi müzikleri vatandaşlar tarafından araştırılıyor. Dizide çalan müzikler vatandaşların hoşuna gittiğinde internette bu konular ile ilgili araştırmalar yapmaya başlamakta. Her dizinin kendine özgü jenerik müziği yer alırken dizi içerisinde çalan bazı şarkı ve müzikler ise araştırma konusu oluyor. İşte Kanal D ekranlarında yeni başlayan yaz dizisi Seversin dizi müzikleri..

Başrollerinde İlayda Alişan ve Burak Yörük’ün, oyuncu kadrosunda Nergis Kumbasar, Zeynep Kankonde, Ceren Taşçı, Ozan Dağgez, Halil İbrahim Kurum, İlkin Tüfekçi, Ergül Miray Şahin, Hazal Benli, Atakan Yılmaz, Yiğit Dikmen, Ceren Yıldırım, Elif Çapkın, Yağmur Gurur ve Nihayet Şahin yer aldığı diziye ait müzikler haberde yer alıyor.

SEVERSİN DİZİ MÜZİK VE ŞARKILARI

Seversin dizisinin jenerik müziği Youtube'da bugün yayınlandı. Dizinin sonraki bölümlerinde çalacak şarkı ve müzikler ise Gürses Gazetesi adresinde yer almaya devam edecek. Güncel çalan şarkı ve müzikler için bizi takip edin!

SEVERSİN DİZİ KONUSU

Asya, idealleri olan üniversite okumak isteyen ama bir yandan da AVM’de tezgahtarlık yaparak para kazanmaya çalışan bir genç kızıdır. Tolga ise kolay yoldan şöhret olmuş, tatminsiz bir aktördür.

Asya’nın ablası Nazlı oyuncu olmak istemektedir ve Asya’yı da peşinden sürükleyerek Tolga Tuna’nın dizi çekimlerini izlemeye gider. Nazlı’nın selfie isteğine Tolga’nın kaba bir yanıt vermesi Asya’yı çileden çıkarır ve genç kadın kendini beğenmiş oyuncuya haddini bildirir.

Dizisinin yayından kaldırılmasının ardından maddi açıdan uçuruma yuvarlanmanın eşiğinde olan Tolga menajeri Nesrin’nin sayesinde ünlü yapımcı Bahri'nin yeni dizisinde rol alma şansı elde eder. Fakat Tolga’nın yer aldığı projede başrol için hiçbir kadın oyuncu onunla çalışmak istememektedir.