Senden Daha Güzel dizi kıyafetleri! Efsun'un giydiği kıyafetler ve markaları

Senden Daha Güzel dizi kıyafetleri! Efsun'un giydiği kıyafetler ve markaları

Fox Tv ekranlarında ilk bölümü ile geçen hafta yayın hayatına başlayan Senden Daha Güzel dizisinin başrol oyuncusu Cemre Baysel'in giydiği kıyafetler merakla araştırılmaya başlandı. Peki Senden Daha Güzel dizi kıyafetleri! Efsun'un giydiği kıyafetler..

Fox Tv ekranlarında ilk bölümü ile geçen hafta yayın hayatına başlayan Senden Daha Güzel dizisinin başrol oyuncusu Cemre Baysel'in giydiği kıyafetler merakla araştırılmaya başlandı. Dizide başrol oyuncusu Cemre Baysel'in canlandırdığı Efsun karakterinin kıyafetleri çok sevildi. Farklı dizi konusu ve oyuncu kadrosu ile izleyicilerin karşısına geçen dizi ilk bölümü ile reyting rekoru kırarken izleyicilerin de büyük ilgisine maruz kaldı.

İlk bölümü çok sevilen Senden Daha Güzel dizisinin konusu ve dizide giyilen tüm kıyafetler her hafta Gürses Gazetesi adresinde yer alacak. Özellikle dizide Efsun'un kıyafetleri merakla araştırılırken hangi kıyafeti nereden aldı, kıyafet markaları fiyatları ve alternatif ürünleri haberimizin devamında! Okumaya devam edin.

SENDEN DAHA GÜZEL EFSUN KIYAFETLERİ

ekran-resmi-2022-06-11-18-40-55.png

Fox Tv ekranlarında 7 Haziran'da ilk bölümü ile yayınlanan Senden Daha Güzel dizisinde Efsun'un giydiği kombin Zara. Fiyatları ise 500 TL'den başlıyor.

ekran-resmi-2022-06-11-18-41-09.png

Senden Daha Güzel dizisi Efsun karakterinin giydiği kırmızı uzun elbise BSL Fashion marka.

ekran-resmi-2022-06-11-18-41-15.png

Senden Daha Güzel dizisinde Efsun'un giydiği pembe elbise markası Zara ve markası 579,95 TL

Dizide Efsun'un giydiği mor ayakkabı Zara marka ve 759,95 TL'den satılıyor.

SENDEN DAHA GÜZEL DİZİ KONUSU

Dizide; Dermatolog olarak çalışan Efsun (Cemre Baysel), Gaziantep’te bir köyde babasıyla birlikte çiftlikte huzur içinde yaşamaktadır. Annesi küçük yaşta onu ve babasını terk ederek İstanbul’a taşınmış ve Türkiye’nin en önemli estetik cerrahlarından biri olmuştur. Efsun‘a 12 yaşından bu yana görüşmediği annesinden bir anda haber gelir. Annesi ölüm döşeğindedir ve onunla son bir kez görüşmek istemektedir. Şoförünü göndererek Efsun’u İstanbul’a davet eder. Annesini görmek için İstanbul’a giden Efsun büyük bir sürprizle karşılaşır. İstanbul’un en büyük estetik kliniğinin sahibi olan annesi, Efsun’dan klinikte çalışmasını ister ve bunun için onu zorlar. Bütün bunlar yetmiyor gibi, şoför sandığı Emir (Burak Çelik) aslında annesinin ortağı Kaya Bey’in oğludur. Yakışıklı, karizmatik bir cerrah olan Emir, Efsun’un kliniği elinden almaya geldiğini sanıp Efsun ile mücadeleye girişir. Üstelik iki genç şirkete ait lojmanda komşudurlar.

Dizide Efsun ve Emir'in yakınlığı ise izleyiciler tarafından merakla takip ediliyor.