Şarkılar Bizi Söyler Konukları Kim? 7 Mayıs Şarkılar Bizi Söyler Konukları

Şarkılar Bizi Söyler Konukları Kim? 7 Mayıs Şarkılar Bizi Söyler Konukları

Ekranların en eğlenceli programlarından biri olan Şarkılar Bizi Söyler, bu hafta da yıldız konukları ile ekranlara geliyor. Peki Şarkılar Bizi Söyler bu haftanın konukları kim?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve her Cumartesi günü oldukça ilgiyle izlenen Şarkılar Bizi Söyler programı bu hafta da bomba gibi isimler ile ekranlara geliyor. İlk bölümünden bu yana izleyiciler tarafından oldukça beklentinin yüksek olduğu ve her bölüm oldukça sevildi. Geçen hafta yayınlanan bölümde Nükhet Duru ve Emre Kınay'ın yer aldığı programda bu hafta konukların kim olacağı merak konusu oldu. Bu hafta pek çok programın yayınlanmaması sebebiyle de Şarkılar Bizi Söyler'in bu hafta olup olmayacağı merak konusu oldu. Peki Şarkılar Bizi Söyler bu hafta var mı? Şarkılar Bizi Söyler bu haftanın konukları kim olacak? Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Şarkılar Bizi Söyler 7 Mayıs Konukları

Her hafta yeni konukların katılım sağladığı programda bu hafta Zara ve Gökhan Tepe konuk olacak. Tanıtımı yayınlanan programdan eğlenceli dakikaların görüntülenmesi ile birlikte konukların kimler olduğu ve neler yaptığı oldukça merak edildi. Peki bu hafta konuk olacak olan Zara ve Gökhan Tepe kimdir? İşte Şarkılar Bizi Söyler konukları...

Zara Kimdir?

15 Ocak 1976 yılında İstanbul'da doğan Zara'nın gerçek adı Neşe Yılmaz'dır. Aslen Adıyamanlı olan Zara, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı Şan Eğitim Bölümünden mezun olarak sanat kariyerini başlatmıştır. Sanat hayatına giriş yaptığı andan itibaren Türk müziğinin en çok sevilen ve dinlenen isimleri arasına ismini yazdırmıştır.

Gökhan Tepe Kimdir?

8 Şubat 1978 yılında İstanbul'da doğan Gökhan Tepe, müzik kariyerine İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuarı'nı bitirdikten sonra başlamıştır. 1996 yılında ilk şarkısını çıkardığı zamandan itibaren toplamda bu zamana kadar 9 albüm yapmıştır. Sesiyle ve şarkıları ile oldukça büyük bir dinleyici kitlesine sahip olan Tepe, aynı zamanda söz yazarlığı da yapmaktadır.

Şarkılar Bizi Söyler Yeni Bölüm Ne Zaman?

Bu hafta bayram sebebiyle pek çok programın yayınlanmamasının ardından Şarkılar Bizi Söyler programının bu hafta yeni bölümünün yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki Şarkılar Bizi Söyler bu hafta var mı?

Şarkılar Bizi Söyler yeni bölümüyle bugün saat 20.00'da Kanal D ekranlarında yayınlanacak.