Sadakatsiz Son 3 Bölüm! Volkan Öldü Mü? Sadakatsiz Dizisi 58. Bölümde Neler Olacak?

Sadakatsiz Son 3 Bölüm! Volkan Öldü Mü? Sadakatsiz Dizisi 58. Bölümde Neler Olacak?

Ekranların sevilen dizisi Sadakatsiz dizisinde finale doğru! Sadakatsiz yeni bölümünde neler olacak?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ve pek çok kişi tarafından merakla takip edilen Sadakatsiz dizisinde artık son üç bölüm olduğu açıklandı. Yaza doğru gelirken pek çok dizi sezon finali ve final kararı almaya başlamıştı. Senaryonun artık ilerlememesi nedeniyle her ne kadar sevilse de Sadakatsiz dizisi de final yapmaya karar verdi. Bununla beraber, olayların artık son aşamaya gelmesi ile birlikte her bölümü daha merak uyandırıcı hale geldi. Peki Sadakatsiz dizisi 58. bölümünde neler oluyor?

Sadakatsiz Yeni Bölümde Neler Olacak?

Sadakatsizin yeni bölümünde neler olacağı oldukça merak edildi. Artık son bölümlerin yayınlandığı dizilerde Sadakatsiz dizisinde de finale doğru ilerlerken, son 3 bölümün yayınlanacağı açıklandı. Peki Sadakatsiz yeni bölümünde neler olacak?

Sadakatsiz dizisinin yayınlanacak olan 58. bölümünde şok detaylar yaşandı. Volkan, Asya ve Derin arasında yaşanan aşk üçgeninin sonu ölüm ile sonlandı. Yaşanan gerilim sonrasında Derin ve Asya arasında yaşanan rekabet ile birlikte Volkan'ın Derin ve Asya'ya olan tutumları işleri iyice karıştırdı. Geçen bölümlerde Asya ve Volkan arasında yaşanan yakınlık sonucunda Derin adeta çıldırdı. Volkan ve Asya'nın oğlu Ali'nin bu yakınlığa şahit olması durumların daha da karışık bir hal almasına neden oldu. Yeni bölüm tanıtımında ise şok bir gelişme yaşandı. Volkan ve Derin'in beraber yediği yemeğe Asya'nın gelmesi ve Volkan'ın hala onu sevdiğini söylemesinin ardından Derin adeta çıldırdı. Bunun üzerine Asya'ya bıçaklamak isteyen Derin, bıçağı yanlışlıkla Volkan'ın kalbine sapladı.

Sadakatsiz Volkan Öldü Mü?

Sadakatsiz dizisinin 11 Mayıs günü yayınlanacak olan yeni bölüm tanıtımında Derin ile Asya arasında gerginlik yaşandı. Yaşanan gerginlikte Asya'nın Derin'e hala onu sevdiğini dile getirmesinden sonra Derin, Asya'yı bıçaklamak için yeltendi. Volkan'ın bu durumu engellemek için Derin ile Asya arasına girmesi ile birlikte bıçak Volkan'a saplandı. Dizinin takipçileri Volkan'ın ölüp ölmediği merak edildi. Fakat Volkan'ın öldüğü iddia ediliyor.

Sadakatsiz Yeni Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Sadakatsiz 58. bölüm her hafta olduğu gibi bu hafta da Çarşamba günü yayınlanacak. 11 Mayıs Çarşamba günü 20.00'da yayınlanacak olan dizinin son üç bölümü yayınlanacak. Finale doğru giderken, artık her bölümü daha da merak edilen dizinin yeni bölümü büyük bir heyecan ile bekleniyor.