Physical dizi konusu ve yorumu nedir ?

Physical dizi konusu ve yorumu nedir ?

Apple TV’de yayınlanan Physical dizisini herkes tarafından beğenileri topladı. Favori dizi listesinde yer alan Physical hakkında sıkça sorulan sorulardan olan oyuncu kadrosu ve konusu hakkında merak edilenler ayrıntılarıyla haberimizde

80’li yıllara dikkat çeken dizi içerisinde her dakikaları kendisiyle konuşarak geçiren ve eşine akıl almaz derece itaatkar olan Sheila isimli sevimli kız hayat içerisinde yaşadıklarından ötürü şeytana yenik düşerek başka bir karaktere büründü. Kocasından dolayı yüzü gülmeyen Sheila sürekli cinsellik konusundan aşağılandı. Kocası kızın hayatına yardımcı olmak yerine tam tersi köstek olarak mutsuzluklara neden oldu. Uzun süreli evliliklerinden dünyaya gelen küçük kız çocukları Danny’nin cinsellik üzerine kurulu olan hayatıyla ilişkilendirildi. Devam eden bu evlilik ise kocanın siyasi hayatı ve cinselliğine yönelik sürmektedir.

The Path, About a Boy ve I Feel Bad gibi içerikleri dizi dünyasına kazandıran Annie Weisman’ın yaratıcı koltuğunda olduğu Apple dizisi, Sheila’nın öfke kontrolünü kaybettiği dakikalar ile yoluna devam etmektedir. Halihazırda kendisinden nefret eden bir kadının, evindeki bireyler tarafından da yeteri kadar idare edilmemesi sonucu kapalı bir kutuya dönüşmektedir.

Physical dizisi alışa gelmişin dışında var olan konular ele alınmıştır. Etkileyici ve sürükleyici yapısı ile seyircilerden tam not alan dizi içerisinde anlaşmazlıklar da mevcut. Çılgın ve eğlenceli gözüken kadının aslında kocası yüzünden mahvolmuş hayatı anlatılmaktadır. Oyuncuların yeteneği ise gözlerden kaçmayacak derecede mükemmeldi. İlk bölümü yayınlanan bu dizinin ilerleyen bölümleri ise merakla bekleniyor.

Physical oyuncu kadrosu

  • Rose Byne – Sheila Rubin
  • Grace Kelly Quigley – Mayısa Rubin
  • Dierdre Friel – Greta
  • Rory Scovel – Danny Rubin
  • Paul Sparks – John Breem
  • Della Saba – Bunny
  • Ian Ousley – Zeke Breem