Oktay Kaynarca'nın Yeni Dizisinin Adı Belli Oldu! Ben Bu Cihana Sığamazsam Ne Zaman Başlayacak?

Oktay Kaynarca'nın Yeni Dizisinin Adı Belli Oldu! Ben Bu Cihana Sığamazsam Ne Zaman Başlayacak?

Uzun süredir başlayacağı konuşulan Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin adı ve detayları belli oldu! Peki dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dizi ne zaman başlayacak? Detaylar haberin devamında...

Uzun süredir ekranlara gelmesi beklenen Oktay Kaynarca'nın yeni dizisinin ismi belli oldu! Çıkacağı düşünüldüğü andan itibaren herkes tarafından merak edilen ve konuşulan dizisinin isminin Ben Bu Cihana Sığamazsam olacağı öğrenildi. İsmi oldukça ilgi çekici bulunurken, ismin nereden geldiği de merak edilenler arasındaydı. Dizinin ismini çok ünlü bir efsaneleşmiş şiirden alındığı öğrenildi. Nesimi'ye ait olan Ben Bu Cihana Sığamazsam şiiri de en az dizi kadar ilgi çeken detaylar arasındaydı. Önemli karakterlerin hayatlarından birer parça barındırdığı tahmin edilen dizide, başka nelerin olacağı merak edildi. Özellikle Oktay Kaynarca'nın kimi canlandıracağı, neyi anlatacağı oldukça ilgi çeken detaylar oldu. Peki dizinin oyuncu kadrosunda kimler var? Dizi neyi anlatacak? İşte tüm detaylar...

Ben Bu Cihana Sığamazsam Oyuncu Kadrosu

Dizinin henüz net bir kadrosu açıklanmasa da, dizide başrol olan ve önemli karakterlere sahip olan oyuncuların isimleri belirlendi. Oyuncu kadrosunda daha pek çok eksik isim varken, belirlenen kadarıyla kadroda kimlerin olacağı açıklandı. Peki Ben Bu Cihana Sığamazsam dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?

  • Oktay Kaynarca - Rolü tek belli olan karakter Cezayir oldu.
  • Birce Akalay - Oktay Kaynarca yani Cezayir'in partneri olacak.
  • Eren Vurdem - Henüz rolü belirli değil
  • Işıl Yücesoy - Henüz rolü belirli değil.

Durum böyle olunca dizi ile ilgili henüz daha netleşmemiş pek çok bilgi de merak konusu haline geldi. Dizinin tam net kadrosunun ne zaman açıklanacağı bilinmezken, çekimlerin başlaması ile birlikte oyuncu kadrosunun da tamamlanacağı tahmin edilenler arasında. Peki Ben Bu Cihana Sığamazsam dizisi ne zaman yayınlanacak?

Ben Bu Cihana Sığamazsam Dizisi Ne Zaman Başlayacak?

Dizi hakkında henüz net bilgiler bulunmazken, kadronun netleşmemesi, yakın bir tarihte başlamayacağı düşüncesine neden oldu. Dizinin yayınlanacağı tarih henüz net bir şekilde belli olmazken, dizinin çekimlerine Haziran ayının sonunda başlanacağı iddia edildi. Bu sebeple tahmini olarak dizisinin başlangıç tarihinin de Eylül ayını bulacağı ve yeni sezonda ekranlarda yerini alacağı tahmin edildi. Dizi ile ilgili gelecek olan yeni bilgileri de aktarmaya devam edeceğiz..