O İsim Tekrar Yarışmaya Hazırlanıyor! Acun Ilıcalı'nın MasterChef Hamlesi “Yeter Artık” Dedirtti!

O İsim Tekrar Yarışmaya Hazırlanıyor! Acun Ilıcalı'nın MasterChef Hamlesi “Yeter Artık” Dedirtti!

1 Temmuz tarihinde Tv8 ekranlarında yayınlanmaya hazırlanan MasterChef Türkiye yarışmasının kadrosu şimdiden merak konusu oldu. Yarışmaya, herkesin tanıdığı bir ismin katılacağı iddiaları ise kimileri tarafından sevinç,kimilerince bıkkınlıkla karşılandı..

Yabancı bir formattan Türk televizyonlarına uyarlanan MasterChef Türkiye, 2018 yılından bu yana Tv8 ekranlarında, aynı jüri kadrosu ile yayınlanmaya devam ediyor. Birçok ismin üne kavuşmasına, yarışmadan sonra kendi restoranlarını açmalarına ve yarışmacıların hayatlarında daha pek çok gelişmenin yaşanmasını sağlayan MasterChef Türkiye yarışması, bu sene de ekranlara hızlı bir giriş yapmaya hazırlanıyor.

Şu an Tv8 ekranlarında yayınlanan Survivor All star isimli yarışmanın 30 Haziran tarihinde final yapmasının hemen ardından 1 Temmuz tarihinde yeni sezonu ile ekranlara gelecek olan MasterChef Türkiye yarışması, henüz yeni bölümleri yayınlanmaya başlamamış olmasına rağmen sosyal medya kullanıcılarının dillerinden düşmüyor. Yarışmanın bu sene kadrosunda kimlerin yer alacağı gizemini korurken, konuya ilişkin gündeme düşen bir iddia herkesi şaşırttı.

“Acun Ilıcalı Onay Verdi” İddiası!

Tv8 ekranlarının sevilen yarışma programlarından birisi olan ve her sezonunda reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran MasterChef Türkiye yarışması, 1 Temmuz tarihi itibari ile yeni bölümleri ile izleyicinin karşısına çıkacak. Yarışmanın yeni sezonunda nelerin yaşanacağı şimdiden merak konusu olmuşken yarışmaya katılacak olan bir isim ile ilgili ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü.

Gündeme gelen iddiaya göre 2019 yılında MasterChef Türkiye yarışmasına katılarak büyük bir üne kavuşan sonrasında da sezon sonunda hemen Survivor yarışması ile ekran önü yolculuğuna devam eden Yasin Obuz’un, bu sene de MasterChef yarışmasına katılacağı bildirildi. Kulislerden gelen bilgilere göre Obuz’un yarışmaya katılması için Acun Ilıcalı’nın onay verdiği öğrenildi.

“Yeter Artık!”

yasin-obuz.jpg

Yasin Obuz’un tekrar MasterChef Türkiye yarışmasına katılacağı iddiası, birçok sosyal medya kullanıcısının “yeter artık”, “yeni isimler görmek istiyoruz” yorumlarında bulunmalarına sebep oldu.

Bu Sene De Ekrandaydı!

Yasin Obuz 2019 yılında MasterChef’e, 2020 yılında Survivor’a ve 2022 yılında tekrar Survivor All Star’a katılmıştı.