Netflix Meghan Markle'ın Dizisini İptal Mi Etti? Meghan Markle'ın Dizisi Yayınlanacak Mı?

Netflix Meghan Markle'ın Dizisini İptal Mi Etti? Meghan Markle'ın Dizisi Yayınlanacak Mı?

Çekimlerin başlayacağı haberlerinin duyulması ile büyük bir heyecan uyandıran diziden üzücü haber geldi.

Netflix'in yakın zamanda çekimlerinin başlaması beklenen ve Meghan Markle ile eşi Prens Harry'nin prodüktörlüğünü yapacağı dizide iptal kararına gidildi. Dizinin çekimlerinin başlayacağı konusunda duyu yapıldıktan hemen sonra izleyiciler tarafından büyük bir heyecanla beklenmişti. Bunun üzerine dizinin kadrosu ve konusunun da detaylı bir şekilde açıklanması beklenirken diziden gelen ani iptal kararı herkes tarafından şaşkınlıkla karşılandı.

Pearl adındaki dizi, özellikle Meghan Markle tarafından prodüksiyonu üstlenildiği için daha da ilgi çekici olmuştu. Dizi hakkında daha fazla detayın yayınlanması beklenirken diziden gelen iptal kararı ile birlikte tüm beklentiler, sevenleri tarafından hüzünle karşılandı. Peki Pearl dizisinin konusu neydi?

Pearl Dizisi Konusu Nedir?

Dizi bir genç kızın hayat hikayesini konu almayı planlıyordu. 12 yaşındaki genç bir kızın, tarihteki diğer etkileyici kadınlardan ilham alarak maceralara atılma hikayesini konu alan dizinin uzun soluklu bir serüven yaşatması planlanıyordu. Dizinin iptal kararı ise pek çok kullanıcı açısından söylentilere yol açtı. İptal edilmesinin altındaki sebepler hakkında bazı iddialar ortaya atıldı. Peki Pearl dizisi neden iptal edildi.

Dizi Neden İptal Edildi?

Netflix son dönemde aldığı kesin bir karar ile fiyatta değişikliğe gitti. Bu değişiklik ile birlikte fiyatlarında büyük oranda artış yaşandı. Netflix'in eski fiyat listesi şu şekildeydi;

  • Temel Plan - 26,99 TL
  • Standart Plan - 40,99 TL
  • Özel Plan - 54,99 TL

Bunun üzerine fiyat artışına gidilmesi ile birlikte yeni ve güncel fiyat listesi şu şekilde oldu;

  • Temel Plan - 37,99 TL
  • Standart Plan - 57,99 TL
  • Özel Plan - 77,99 TL

Bu fiyat artışı ile birlikte eski fiyat listesinden yararlanan pek çok kullanıcı artık Netflix üyeliğini iptal ettireceklerini duyurdu. Pandemi dönemi boyunca oldukça kar elde eden ve neredeyse her gün yeni bir kullanıcı kazanan Netflix'in bu kaybının etkileri şimdiden görülmeye başladı. Bütçesinde sorunlar yaşadığı iddia edilen Netflix'in bazı yapımlar için iptal kararı almasının sebebinin de bütçe kaybı olduğu söylendi. Yalnızca Pearl dizisi de değil, bunun yanı sıra pek çok yapımda da iptal kararı alındığı açıklandı.