Netflix Erşan Kuneri Resmi Tanıtımı Yayınlandı! İşte Erşan Kuneri'den ilk Görüntüler

Netflix Erşan Kuneri Resmi Tanıtımı Yayınlandı! İşte Erşan Kuneri'den ilk Görüntüler

Netflix'in heyecan ile beklenen dizisi Erşan Kuneri'nin ilk tanıtımı yayınlandı! Detaylar gursesgazetesi.com'da...

Netflix'in yeni yapımı olan Erşan Kuneri dizisinin ilk resmi tanıtımı yayınlandı. Çekimlerinin başlandığı tarihten itibaren oldukça merakla beklenen dizinin ilk tanıtımının yayınlanması filmi merakla bekleyen kişiler tarafından oldukça ilgiyle karşılandı. Özellikle tanıtımda da görülen kadro, dizi ile ilgili daha büyük beklentilerin ortaya çıkmasına neden oldu. Uzun süredir beklenen film ile ilgili bu sayede detaylar da öğrenilmiş olundu. Peki Erşan Kuneri dizinin konusu nedir? Erşan Kuneri dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var? işte detaylar...

Erşan Kuneri Dizisi Oyuncu Kadrosu

  • Cem Yılmaz
  • Nilperi Şahinkaya
  • Ezgi Mola
  • Uraz Kaygılaroğlu
  • Zafer Algöz
  • Merve Dizdar

Yıldız oyuncu kadrosu duyurulduğu andan itibaren dizinin beklentisi yükselmeye başladı. Cem Yılmaz'ın önceki filmlerini ve genel olarak sinemasını seven kişiler, bu dizi için adeta gün saymaya başladı. Tanıtımının yayınlanması ile birlikte de dizi, beklentileri daha ya yüksek tuttu. Peki heyecanla beklenen Erşan Kuneri dizisinin konusu nedir?

Erşan Kuneri Dizi Konusu

Sit-com tarzında olacak olan dizi, Erşan Kuneri karakterinin 80'li yıllardaki hayat hikayesini konu almaktadır. Dizide erotik sinema dünyasının ünlü yapımcısı olan Erşan Kuneri, hapishaneye düşer, 80'lerin başında hapishaneden çıkarak yeniden film yapmaya başlayan Erşan Kuneri, bu defa diğer film türlerine yönelir. İlk hedefi radikal bir film çekmek olan Erşan Kuneri sektörden arkadaşlarını bir araya toplayarak filmin çekimlerine başlar. Mami, Seyyal, Tumtum, Alev, Feride, Altın Oran, Payro Kemal derken hepsi bir arada filmin çekim sürecini başlatırlar.

Etkileyici konusu ve yıldız oyuncu kadrosu ile tüm dikkatleri daha şimdiden üzerine çeken dizi, tanıtımından sonra daha da beklenmeye başladı. Konunun oyuncular üzerinde ne kadar etkili olduğu daha tanıtımından belli olan dizide neler yaşanacağı şimdiden merak edildi. Heyecan ile beklenen dizinin ne zaman ve nerede yayınlanacağı da merak edilenler arasındaydı. Peki Erşan Kuneri dizisi ne zaman yayınlanacak?

Erşan Kuneri Ne Zaman Yayınlanacak?

Merakla beklenen dizinin Netflix'te 13 Mayıs'ta başlayacağı öğrenildi. Dizinin kaç sezon olacağı ve gelecek sezonlar için bir devamlılık sağlanıp sağlanmayacağı ise hala izleyiciler tarafından merak konusu olarak kaldı.