Müge Anlı yayına ilk kez geç çıktı! Dudağındaki değişim gözden kaçmadı! Ünlü gazetecinin dudağına ne oldu?

Müge Anlı yayına ilk kez geç çıktı! Dudağındaki değişim gözden kaçmadı! Ünlü gazetecinin dudağına ne oldu?

Senelerdir hafta içi her gün ATV ekranlarında olan Gazeteci Müge Anlı, bugün belki de ilk kez yayına geç çıktı. Seyircilerden özür dileyen Anlı’nın dudağındaki değişim, gözlerden kaçmadı.

Lisans eğitimini tamamladıktan hemen sonra hiç vakit kaybetmeden sektöre atılan ve ilk olarak magazin departmanında boy gösteren Gazeteci Müge Anlı, uzun süre meslektaşı Şenay Düdek ile birlikte bir magazin programı sundu. Sezon sonunda Düdek ile yollarını ayırma kararı alarak koltuğunu Cenk Eren’e bırakan Anlı, başka bir kanalda Pakize Suda ile magazin programı sunmaya başladı. Gençliği ve güzelliği ile göz dolduran Anlı, 2008 yılında kariyerinde köklü bir değişikliğe gitme kararı alarak ATV yönetimi ile anlaştı ve kanalda bir sabah kuşağı programı sunmaya başladı.

“Müge Anlı ile Tatlı Sert” isimli program ile tam 14 senedir izleyicinin karşısına çıkan Müge Anlı, bu programda işlenen konulara hakim olabilmek ve akademik olarak da bu alanda yeterli olabilmek adına seneler sonra öğrencilik hayatına geri döndü. Hukuk alanında yüksek lisans yaparak çalışkanlığını ve işine olan saygısını bir kez daha ortaya koyan Müge Anlı, geçtiğimiz haziran ayında da Şinasi Yüzbaşıoğlu ile hayatını birleştirdi.

Hem özel hayatında hem de iş hayatında başarılı ve mutlu bir tablo çizen Müge Anlı, bugün meslek hayatı boyunca belki de ilk kez seyircisinin karşısına geç çıktı. Bu durum akıllarda soru işaretlerine sebep olurken geç de olsa yayına başlayan Anlı, başından geçen olayı anlattı.

DUDAĞINA DİKİŞ ATTIRDI!

muge-anli-yayina-ilk-kez-gec-cikti-dudagindaki-degisim-gozden-kacmadi-unlu-gazetecinin-dud.jpg

Hafta içi her sabah saat 10:00 Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile izleyicisinin karşısına çıkan Gazeteci Müge Anlı, bu kez programı geç başlattı. İzleyicisini endişelendiren bu durum çeşitli iddialara sebep olurken Anlı geç de olsa programını başlattı.

Köpeği ile oyun oynarken dişinin dudağına çarptığını ifade eden Anlı, saatinde kulise gelip hazırlandığını ancak kan durmadığı için dikiş attırmak durumunda kaldığını, programın da bu yüzden geç başladığını belirterek seyircilerden özür diledi.

“KÖPEĞİ ISIRDI YAZMAYIN!”

Olayın köpeği ile oyun oynarken meydana geldiğini ifade eden Müge Anlı “sakın köpeği ısırdı falan yazmayın, onun suçu yok hata benim” açıklamasını yaptı.