Masumlar Apartmanı Okşan Kimdir? İpek Ayaz Kortunç kimdir ?

Masumlar Apartmanı Okşan Kimdir? İpek Ayaz Kortunç kimdir ?

TRT 1'in sevilen dizisi Masumlar Apartmanı'na yeni bir isim dahil edildi. Diziye yeni gelen Okşan karakteri merak ediliyor. Sevilen dizinin oyuncu kadrosuna dahil olan oyuncu, merak ediliyor. Okşan karakterine hayat verecek oyuncu, dizide nasıl bir tepki alacak? İpek Ayaz Kortunç kimdir? Masumlar Apartmanı Okşan merak ediliyor. Tüm detaylar haberimizde yer almaktadır.

Masumlar Apartmanı Okşan kim?

Masumlar Apartmanı dizisine 4 Mayıs tarihinde 32. bölümde yeni katılan Okşan karakterine hayat veren oyuncunun gerçek adı İpek Ayaz Kortunç’tur. Daha önce Familya ve Hizmetçiler gibi dizilerde yer alan İpek Ayaz Kortunç, Masumlar Apartmanı oyuncu kadrosuna dahil edildi. Bir hayli sevimli fakat Safiye ve Gülben’i sinirlendiren bir karaktere hayat verecek olan Okşan, seyirci tarafından sevilecek mi merak ediliyor.

Masumlar Apartmanı Okşan – İpek Ayaz Kortunç kim?

1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünde eğitim görmüştür. 2007 senesinden itibaren birden fazla dizi ve filmde oynamıştır. İstanbul’da bir çok belediye tiyatro salonun da sahne alan ve Mandalina Casting oyuncusu olan İpek Ayaz Kortunç Familya,Nefes Nefese ve Kafa Doktoru gibi dizilerde yer almıştır.