MasterChef Türkiye'nin kaptanlık oyununda ters köşe! Mavi takımın kaptanı kim oldu?

MasterChef Türkiye'nin kaptanlık oyununda ters köşe! Mavi takımın kaptanı kim oldu?

Sona doğru yaklaşırken izleyicisini daha da fazla heyecanlandırmayı başaran MasterChef Türkiye’de dün kaptanlık oyunu oynandı. Gecenin sonunda yeni takımlar belli oldu. İşte detaylar…

Bu sene 5’inci sezonu ile ekranlara gelen ve 1 Temmuz tarihinden bu yana hız kesmeden yeni bölümleri ile izleyicilerinin karşılarına çıkan fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye, geri sayıma başladı. Ocak veya şubat ayında final yapacağı tahmin edilen sevilen yarışma programı, eksilen yarışmacı sayısı ile ilgi odağı oldu. Her sezonunda olduğu gibi 5’inci sezonunda da reyting rekortmeni olmayı başaran MasterChef Türkiye, dün akşam yine izleyicisinin karşısına çıktı.

4 Aralık Pazar günü yapılan eleme oyununun ardından MasterChef Türkiye’ye veda eden isim Gamze oldu. Gamze’nin gidişi ile birlikte 8 kişi kalan yarışmacılar sona doğru yaklaşırken hem heyecanlandı hem de heyecanlandırdı. Dün yeni haftanın kaptanlık oyunu ile izleyicilerin karşılarına çıkan yarışmacılar şefleri can kulağı ile dinlerken gecenin sonunda mavi ve kırmızı takımın kaptanları belli oldu. Kaptanlık oyununun düello ayağında şeflerin izlediği taktik ise herkesi şaşırttı.

ŞEFLER KAPTANLIK OYUNUNA DAMGA VURDU!

masterchef-turkiyenin-kaptanlik-oyununda-ters-kose-mavi-takimin-kaptani-kim-oldu.jpg

Dün akşam yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkan fenomen yarışma programı MasterChef Türkiye’de kaptanlık heyecanı yaşandı. Bu haftanın mavi takım kaptanı olabilmek adına ilk olarak su böreği yapan yarışmacılar sonrasında böreklerini jüri üyelerine tattırdı. Değerlendirmenin sonunda son ikiye kalan ve düelloya katılma hakkı kazanan Metin ile Yağız oldu.

Metin ile Yağız arasında geçen düelloda şefler farklı yemekler getirdi. Her bir yemekten bir eksiğin ya da fazlalığın olduğunu belirten şefler, damak zevklerine ve tekniklere göre iyileştirmelerin yapılması için 5’er dakika süre verdi. Çiğköfte tabağı için kendilerince ekleme yapan Metin ile Yağız, hayatlarının şokunu yaşadı. Şefler çiğköftede herhangi bir problem olmadığını yalnızca limon kesilmesinin yeterli olduğunu ifade ederek ters köşe yaptı.

Şeflerin “çiğköfteyi daha az bozan” açıklaması ile gecenin kazananı Yağız oldu.

TAKIMLAR KURULDU!

Mavi takımın kaptanı olmaya hak kazanan Yağız kırmızı takım kaptanlığına Büşra’yı seçti. Yeni haftanın takımları ise şu şekilde kuruldu:

  • Yağız’ın takımı: Metin, Kıvanç, Tolga
  • Büşra’nın takımı: Görkem, Burak, Ayaz.