MasterChef Türkiye'nin eleme gecesinde duygusal anlar yaşandı! Fatma Nur ve Somer Sivrioğlu gözyaşlarını tutamadı!

MasterChef Türkiye'nin eleme gecesinde duygusal anlar yaşandı! Fatma Nur ve Somer Sivrioğlu gözyaşlarını tutamadı!

Ekranların sevilen yemek yarışmalarından MasterChef Türkiye, dün akşam yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıktı. Gecenin sonunda hem jüri üyeleri hem de yarışmacılar gözyaşlarını tutamadı.

2011 yılında başlamış olduğu ekran macerasına yalnızca bir sezon devam edebilen MasterChef Türkiye yarışması, Acun Ilıcalı’nın 2018 yılında satın almış olduğu Tv8 kanalına transfer olarak tam 7 yıl aranın ardından izleyicilerin karşılarına çıktı. Jüri değişikliğine de gelen ve bu kapsamda ünlü şefler Somer Sivrioğlu, Danilo Zanna ve Mehmet Yalçınkaya ile anlaşmaya varan sevilen yarışma programı, bu sene 5’inci sezonu ile başarısını ortaya koydu.

Tam 5 sezondur ekranların en çok sevilen ve en çok takip edilen yarışma programları arasında yer almayı başaran ve yayınlandığı her gün yeni reyting rekorlarına imza atan MasterChef Türkiye yarışması, dün akşam haftanın eleme oyunu ile ekranlara geldi. Yarışmacılar arasında yaşanan rekabet izleyicilere de geçerken gecenin sonunda stüdyoda duygusal anlar yaşandı.

SOMER SİVRİOĞLU’NDAN DUYGUSAL KONUŞMA!

Dün akşam yeni bölümü ile ekranlara gelen MasterChef Türkiye yarışmasında, haftanın eleme heyecanı yaşandı. Burak, Gamze, Tolga ve Fatma Nur eleme oyununa çıkarak tüm hünerlerini sergiledi. Gecenin sonunda yarışmaya veda eden isim Fatma Nur oldu.

Fatma Nur’un elenmesinin ardından bir konuşma yapan ve gözyaşlarını tutamayan Somer Sivrioğlu, şu ifadeleri kullandı: “Senin anlatmış olduğun hikayelerden yola çıkarak söylüyorum, sana da bu hayatta müthiş kartlar dağıtılmamış. Ama sen o kağıtları o kadar güzel oynuyorsun ki… Çok güzel bir mücadele veriyorsun. Buraya geldiğin ilk gün beni çok etkilemiştin. ‘Bana birçok insan gitme Fatma Nur, rezil olursun, alay ederler dediler’ demiştin. ‘Ben kendimi onlara göstermeye geldim’ demişti. Şimdi yarışmanın 10’uncusundan onu söyleyen herkese güzel bir kapak ol.”

GÖZYAŞLARINI TUTAMADI!

masterchef-turkiyenin-eleme-gecesinde-duygusal-anlar-yasandi-fatma-nur-ve-somer-sivrioglu-g.png

Somer Şef’in sözlerinden sonra gözyaşlarına boğulan Fatma Nur, şu ifadeleri kullandı: “Sizi çok sevdim. Bana çok şey öğrettiniz. Elemeden itibaren burada bir ailemin olduğunu söylemiştim, gerçekten de öyle oldu. Ben aile içerisinde büyüyemedim ancak siz burada bana ne kadar değerli olduğumu hissettirdiniz. Kimse, bana bu kadar değerli hissettirip nazımı çekmemişti. Ayağıma taş takılsa dahi tüm ekip yanımda oldu. Saygısızlık yapıp kalbinizi kırdıysam çok özür dilerim. Mesleği bırakmayı asla düşünmüyorum. Ben buraya kendime bir şeyler katmaya gelmiştim.”