MasterChef Türkiye yayından mı kaldırıldı? 23 Kasım'da niçin yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman gelecek?

MasterChef Türkiye yayından mı kaldırıldı? 23 Kasım'da niçin yayınlanmadı? Yeni bölüm ne zaman gelecek?

Temmuz ayında başlamış olan yeni sezonu kapsamında nerede ise her gün ekranlarda olan MasterChef Türkiye’nin dün akşam yayınlanmaması, şaşkınlık yarattı. İşte ayrıntılar…

İlk olarak 2011 yılında İrem Kazan ve ekibinin yönetiminde Show TV ekranları aracılığı ile izleyicilerin evlerine konuk olan MasterChef Türkiye yarışması, büyük umutlar bağlanan bir proje olarak nitelendirilmişti. Ancak ekibin tüm başarısına ve jüri üyelerinin kalitesine rağmen program yalnızca bir sezon yayınlanabildi ve sonrasında ekranlara veda etti.

Yemek yapma hayali ile yanıp tutuşan izleyicilerin hayal kırıklığına uğramasına sebep olan final kararının ardından birçok farklı kanalda benzer formatlar ile yemek yarışmaları düzenlense de MasterChef’in yerini tutmadı. Senelerdir ekranlara ne zaman geri döneceği merak edilen sevilen yarışma programı, Acun Ilıcalı’nın Tv8’i satın alma hamlesi ile birlikte macerasına kaldığı yerden devam etme kararı aldı.

2018 yılında sil baştan bir kariyere başlayan MasterChef Türkiye yarışması, tam 5 sezondur ekranların en sevilen yemek yarışması olarak takip edilemeye devam ediliyor. 5’inci sezonuna Temmuz 2022 tarihinde başlayan ve yayınlandığı günden bu yana her gün reyting rekorlarını alt üst etmeyi başaran fenomen yarışma programı, dün akşam ekranlara gelmedi. Uzun süredir her gün izleyicilerin evlerine konuk olan yarışma programının dün yayınlanmaması, izleyicileri tedirgin etti. MasterChef hayranları, yeni bölümün ne zaman yayınlanacağı araştırmaya başladı.

MASTERCHEF TÜRKİYE NEDEN YAYINLANMADI?

masterchef-turkiye-yayindan-mi-kaldirildi-23-kasimda-nicin-yayinlanmadi-yeni-bolum-ne-zaman-ge-2.jpg

Temmuz ayından bu yana nerede ise her gün Tv8 kanalının yayın akışı içerisinde yer alan MasterChef Türkiye yarışması, dün akşam yayınlanmadı. Bu durum izleyicileri tedirgin ederken olumsuz bir gelişmenin olmadığı, yarışmanın Tuzak isimli dizi sebebi ile bundan sonra çarşamba günleri yayınlanmayacağı öğrenildi.

YENİ FRAGMAN AĞLATTI!

Bugün 136’ıncı bölümü ile ekranlara gelecek olan MasterChef Türkiye’nin yeni tanıtım videosu yayınlandı. Yarışmacılara 24 Kasım Öğretmenler Günü için sürpriz yapan jüri üyeleri, her bir yarışmacıya öğretmenlerinden bir mektup getirdi. Başta Fatma Nur olmak üzere tüm yarışmacıların mektupları okurken gözyaşlarını tutamadıkları görüldü.