Mahkum sezon finali yaptı! Mahkum dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak?

Mahkum sezon finali yaptı! Mahkum dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak?

Fox Tv'de yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kıran Mahkum dizisi 2 Haziran günü sezon finali yaptı. Peki Mahkum sezon finali yaptı! Mahkum dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak?

Fox Tv'de yayınlandığı günden itibaren reyting rekorları kıran Mahkum dizisi 2 Haziran günü sezon finali yaptı. Dizi başladığı günden itibaren farklı konusu ve oyuncu karakterleri ile herkes tarafından sevildi. Reyting sıralamalarında ortalama sonuçlar elde eden Mahkum dizisinde belirli izleyici kitlesi vatandaşlar tarafından çok seviliyor. Peki Mahkum dizisi sezon finali yapmasının ardından yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar..

Mahkum dizisinde başrollerini İsmail Hacıoğlu ve Onur Tuna paylaşılırken sevilen dizide Mahkum'un yeni bölümü merakla beklenmeye başladı. Her hafta içi Perşembe günleri izleyicisinin karşısına geçen Mahkum dizisi bu akşam sezon finali yaparken yeni sezon olup olmayacağı ise merak edilen konular arasında yer alıyordu. Peki Mahkum dizisi konusu, oyuncuları neler? Mahkum dizisi yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte detaylar..

MAHKUM DİZİSİ YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Mahkum yeni sezon başlama tarihi açıklandı. Dizi 2 Haziran 2022 Perşembe günü sezon finali yaparken yeni sezon çekimlerinin ise Ağustos ayının son haftası başlayacağı bilgisine ulaşıldı.

Mahkum dizisi kısa süre içerisinde farklı konusu ile birlikte izleyiciler tarafından çok sevilmişti. Buna göre dizinin yeni sezonuna dair detaylar ise Gürses Gazetesi'nde yer alıyor.

Dizinin gelecek sezon Eylül ayının son haftasında Fox Tv ekranlarında yeni sezona başlaması bekleniyor. Bu sene başlayan ve konusu ile dikkat çeken yapımlar arasında yer alan Mahkum dizisinde gelecek sezon ise neler olacak merakla bekleniyor. İzleyiciler şimdiden dizinin gelecek sezonuna dair detayları merak etmeye başladı.

MAHKUM DİZİ KONUSU

Fırat Bulut, İstanbul Adliye'sinde görevli bir cumhuriyet savcısıdır. Başarılı bir savcı olan Fırat, eşi Zeynep ve beş yaşındaki kızı Nazlı'yla mutlu bir hayat yaşar. Ancak bir gün uyandığında son dört ayda olanları hiçbir şekilde hatırlamadan kendisini cezaevinde bulur.

MAHKUM DİZİ OYUNCULARI

  • Fırat Bulut (Onur Tuna): Türkiye Cumhuriyeti Savcısı'dır.
  • Barış Yesari (İsmail Hacıoğlu): Savaş'ın ikizi.
  • Büge Yesari (Melike İpek Yalova): Savaş'ın eşi.
  • Sasha Doğan (Hayal Köseoğlu): Barış'ın asistanı ve en yakın arkadaşı.
  • Hacı Alagöz (Hakan Karsak): Aşiret reisi.