Mahkum Bu Akşam Var Mı? Mahkum Yeni Bölüm Ne Zaman? Mahkum Yeni Bölüm Tanıtımı

Mahkum Bu Akşam Var Mı? Mahkum Yeni Bölüm Ne Zaman? Mahkum Yeni Bölüm Tanıtımı

Bugün yayınlanması beklenen mahkum bölümünün TV ekranlarına gelip gelmeyeceği oldukça merak konusu oldu? Peki bu akşam Mahkum var mı?

Ekranların sevilen dizisi olan Mahkum, her yeni bölümü ile şaşırtmaya ve izleyenlerini merak ettirmeye devam ediyor. Yayınlanan yeni bölüm ve tanıtımları her bir takipçi tarafından ilgiyle bekleniyor. Bu hafta da bayram nedeniyle pek çok dizinin yayınlanması üzerine Mahkum dizisinin de yayınlanıp yayınlanmayacağı merak konusu oldu. Peki bu hafta Mahkum var mı? Mahkum'un yeni bölümünde neler olacak? Detaylar gursesgazetesi.com'da

Mahkum'un yayınlanan son bölümünün ardından yeni bölümünde neler olacağı oldukça merak konusu olmuştu. Bunun üzerine yeni bölümün tanıtımın yayınlanıp yayınlanmadığı merak edildi. Bu hafta yayınlanması beklenen bölümden hemen önce, bir önceki bölümde neler olduğu da merak edilenler arasındaydı. Peki Mahkum'un son bölümünde neler oldu?

Mahkum'un Son Bölümünde Neler Oldu?

Dizinin yayınlanan son bölümünde oldukça heyecanlı dakikalar yaşandı. Cemre'nin ölümü Fırat'ı derinden sarsarken, acısını yaşamak için bile zamanı yoktu. Bir yandan değer verdiği kadının ölümü varken diğer yandan da intikam alınması gereken kişiler vardı. Bu nedenle harekete geçen Fırat, katilin peşine düştü. Sinyor'un her şeyi öğrendiğini öğrenen Barış, onunla anlaşma yapmak durumunda kalır. Bu anlaşma sonucunda ya Fırat özgür kalacaktır ya da sonsuza kadar mahkum.

Peki Muhkum'un yeni bölümünde neler olacak?

Mahkum Yeni Bölüm Tanıtımı

Mahkemeye çıkan ve aklanırsa büyük bir gurur ile mesleğine döneceğini söyleyen Fırat'ın sonunda aklandığı görülür. Mesleğine geri dönen Fırat, yakalanmayacağından oldukça emin olan Barış'ın peşine düşer. İlk ve tek hedef, Barış'ın yaptığı her şeyi ortaya çıkarmaktır. Bunun üzerine Fırat ile Barış'ın babasının bir anlaşma için yan yana gelmesi herkesi oldukça şaşırtır. Tanıtımın son görüntülerinde Fırat'ın Barış'ı bulması ve son anda Savaş'ın görüntülenmesi herkesi büyük bir hayrete düşürdü. Yeni bölümünde neler olacağı Savaş'ın dönüp dönmeyeceği herkes tarafından oldukça merak edildi.

Yayınlanması beklenen ve tanıtımı yayınlanan yeni bölümün bugün yayınlanıp yayınlanmayacağı oldukça merak edildi. Peki bugün Mahkum var mı?

Bugün Mahkum Yayınlanacak Mı?

Bu hafta tıpkı diğer diziler gibi Mahkum'un da yayınlanmayacağı öğrenildi. Verilen tanıtımda ise yeni bölümün 12 Mayıs'ta olacağı açıklandı.