Lemi Filozof Kimdir, Nerelidir? Lemi Filozof Nerede Yaşıyor?

Lemi Filozof Kimdir, Nerelidir? Lemi Filozof Nerede Yaşıyor?

Lemi Filozof kimdir, nerede doğdu, nerede yaşamakta, kaç yaşında? sorularının cevaplarını sizler için derledik. Detaylar için haberimize göz atmayı unutmayınız.

Lemi Filozof kimdir, nerelidir?

13 Ocak 1983 doğumlu ve 38 yaşında olan Lemi Filozof, Anadolu Üniversitesi'nin Çalışma Ekonomisi bölümünden mezun oldu. Amatör oyunculuk tecrübesini ilk defa 1998'de Kadıköy Belediyesi KASKAV'da Yeditepe oyuncuları ile edindi.

Televizyon ekranlarındaki tecrübesi ise aynı yıl içinde Gurbetçiler dizisinde Bekir karakterine hayat vermesi ile gerçekleşti. Ardından Tatlı Hayat, Mihriban, Zümrüt, Ümit Milli, Fırtınalı Aşk, Emret Komutanım, Hepimiz Birimiz İçin gibi pek çok dizide rol aldı. Recep İvedik isimli sinema filminde de otel çalışanı rolüne büründü. 2015'te Kızlar ve Anneleri isimli televizyon programında sunuculuk görevini üstlendi.

Son olarak 2016 yılında Hayat Sevince Güzel adlı dizinin kadrosunda yer aldı. Lemi Filozof, 1983 yılında İstanbul'da doğdu. Verilen pek çok kaynağa göre Muğla'nın Milas ilçesinden olduğu söyleniyor.