Konuşanlar All Star Ne Zaman Yayınlanacak? Konuşanlar All Star Tarihi Belli Oldu mu?

Konuşanlar All Star Ne Zaman Yayınlanacak? Konuşanlar All Star Tarihi Belli Oldu mu?

Exxen'de yayınlanan ve izleyiciyi her seferinde kahkahalara boğmayı başaran Konuşanlar All Star bölümleriyle ekrana gelecek. Şimdiden ne zaman yayınlanacağı merak edilen Konuşanlar All Star yayın tarihi belli oldu mu? İşte detaylar...

Acun Ilıcalı'nın kurmuş olduğu çeşit çeşit programların, içerik ve yapımların yer aldığı Exxen'de Konuşanlar rüzgarı esmeye devam ediyor. Exxen'in en çok izlenen programı olmayı başaran Konuşanlar'dan izleyicileri heyecanlandıran haber geldi. Uzun zamandır yayınlanması beklenen Konuşanlar All Star kahkaha tufanı koparmaya geliyor. Şimdiden ne zaman yayınlanacağı merak edilen Konuşanlar All Star yayın tarihi belli oldu mu? Konuşanlar All Star ne zaman yayınlanacak?

Konuşanlar All Star Ne Zaman Yayınlanacak?

Exxen'in en sevilen programı olmayı başaran ve milyonlarca izleyicisi bulunan Konuşanlar Acun Ilıcalı2nın Exxen daveti ile birlikte Youtube'dan Exxen'e taşınmıştı. Birbirinden komik bölümleri ile izleyicileri güldüren, eğlendiren Konuşanlar All Star bölümleriyle oldukça heyecanlandırdı.

Uzun zaman önce All Star olarak ekranlara geleceği söylenen Konuşanlar'ın şimdiden yayın tarihi merak edildi. Hasan Can Kaya'nın sunuculuğunu yaptığı Konuşanlar programı en komik izleyicilerinin bulunduğu All Star bölümleriyle ekrana gelecek. Oldukça çekişmeli ve komik olması beklenen Konuşanlar All Star'da hangi eski izleyicilerin adının yazılacağı da oldukça merak edilen konular arasında yer aldı.

Konuşanlar All Star Yayın Tarihi Belli Oldu mu?

Hem format sahibi olan hem de sunuculuğunu yapan Hasan Can Kaya pandemi döneminde Youtube'da yayınladığı Konuşanlar serisi ile oldukça beğenilmiş ve büyük bir izleyici kitlesi elde etmeyi başarmıştı. Acun Ilıcalı'nın geçtiğimiz yılbaşında Exxen platformunu kurması ile birlikte Acun Ilıcalı'nın teklifi üzerine Exxen'e geçen Konuşanlar programı büyük bir aile haline geldi. Hem güldüren hem düşündüren hem de farklı içeriği ile izleyenleri etkilemeyi başaran Konuşanlar'ın All Star bölümlerinin ne zaman geleceği ve All Star bölümlerinde hangi eski izleyicilerin isimlerinin yer alacağı da oldukça merak edildi.

Konuşanlar All Star'da Hangi İsimler Yer Alacak?

Yakında gelmesi beklenen ve uzun zamandır planlanan Konuşanlar All Star'ın yayın tarihi ile ilgili henüz net bir açıklama yapılmasa da izleyiciler All Star'da yer alacak olan izleyicilerin kim olacağını merak etti. Akılda kalan izleyiciler arasında yer alan Kayserili Mesut, Apo gibi isimlerin kesinlikle yer alması gerektiği sosyal medya kullanıcıları tarafından söylenmeye devam ederken Hasan Can Kaya tarafından henüz bir açıklama gelmedi.